ZZ.lv ARHĪVS

Tērvetē gaida ciemos mazos meža draugus

zz.lv

2018. gada 27. oktobris 09:38

191
Tērvetē gaida ciemos mazos meža draugus

Kad “Latvijas valsts mežu” dabas parkā Tērvetē pamazām norims rosīgās rudens skaņas, Meža māte ieaijās savus pavalstniekus ziemas miegā, novembrī un decembrī brīnumiem apvītajā priežu silā valdīs vides radošo darbnīcu laiks pirmsskolas un 1. un 2. klašu skolēnu grupām, informē parka Tūrisma informācijas centrā.

Novembrī mazie meža draugi būs gaidīti ciemos uz divām darbnīcām ar atraktīvo rūķu saimi. Rūķīšu mežā no 1. līdz 9. novembrim varēs iepazīt rudens norises dabā, darbojoties vides darbnīcā “Mārtiņdienas piedzīvojums Rūķu ciemā”, savukārt no 12. līdz 23. novembrim paredzēta kopīga valsts dzimšanas dienas svinēšana, iesaistoties darbnīcā “Daudz laimes, mana zaļā Latvija!”.

Decembrī dabas parks ļausies Ziemassvētku sajūtām – netveramajām, sirds siltajām, brīnumu gaidošajām, saviļņojošajām un piparkūku saldajām. Mazuļus Pasaku mežā gaidīs rūķu saime ar īpašām ziemas sajūtu iedvesmotām darbnīcām. No 26. līdz 30. novembrim bērni aicināti iepazīt ziemu dabā vides darbnīcā “Ziemas vārtu atvēršanas svētki”, bet no 3. līdz 7. decembrim meža pasaku varēs iepazīt vides darbnīcā “Ziemas pasaka Rūķu sētā”.

Radošās darbnīcas caurvij dabas izziņas stāsti, darbošanās ar koku un senajiem galdniecības piederumiem, kā arī pārsteigumu istabas apmeklējums, kur mīt rotaļas un noslēpumi. Radošās nodarbības ilgums ir līdz divām stundām, to sākums pulksten 10, 12 un 14. 
Vairāk informācijas par tematiskajām vides darbnīcām un pieteikšanās pa tālruni 28309394 vai 63726212.


Publicitātes foto