ZZ.lv ARHĪVS

NVA Jelgavas filiālē notiks Karjeras dienas

zz.lv

2018. gada 26. oktobris 11:21

324
NVA Jelgavas filiālē notiks Karjeras dienas

Lai gan reģistrētajiem, gan nereģistrētajiem bezdarbniekiem un darba meklētājiem piedāvātu padziļinātu atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā, no 29. oktobra līdz 2. novembrim Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Jelgavas filiāle rīko Karjeras dienas, informē filiāles vadītājs Aigars Rublis.

Karjeras dienu apmeklētāji uzzinās, kādas tautsaimniecības nozares reģionā ir visnozīmīgākās, tiksies ar darba devējiem, iegūs informāciju par brīvajām darba vietām, varēs praktiski sagatavoties pārrunām, iesaistoties darba interviju simulācijās, kā arī iegūs informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām.

Darba meklētāji un topošie uzņēmēji arī aicināti piedalīties seminārā, kurā ar savu pieredzi dalīsies un par uzņēmējdarbības atbalsta iespējām stāstīs Jelgavas biznesa inkubatora vadītājs Ņikita Kazakevičs, finanšu institūcijas “Altum” Zemgales reģiona vadītāja Mārīte Lazdiņa un Jelgavas tipogrāfijas valdes loceklis Juris Sīlis. Seminārs notiks 1. novembrī NVA Jelgavas filiāles telpās (Skolotāju ielā 3), sākums pulksten 10.

Darba meklētājiem, kuri vēlas piedalīties akcijā, NVA mājaslapā (www.nva.gov.lv) jāsameklē NVA Jelgavas filiāles sadaļa, jāatrod akcijas “Karjeras dienas darba meklētājiem” pasākumu tabula un, izvēloties interesējošās aktivitātes, jāpiesakās tām, zvanot pa tālruni 25685287 vai rakstot uz e-pastu helga.kanca@nva.gov.lv. Dodoties uz akcijas pasākumiem, darba meklētājiem vēlams līdzi paņemt savu CV un motivācijas vēstuli.

Dalība Karjeras dienu aktivitātēs ir bez maksas.


Foto: pixabay.com