ZZ.lv ARHĪVS

“Zemgales/LLU” hokejistiem zaudējums izbraukumā pret HK “Rīga” (FOTO)

Ruslans Antropovs

2018. gada 23. oktobris 15:14

308
“Zemgales/LLU” hokejistiem zaudējums izbraukumā pret HK “Rīga” (FOTO)

“Zemgale/LLU” šovakar izbraukumā “Optibet” hokeja līgas regulārajā čempionātā tiekas ar “Prizmu”, cenšoties dzēst nepatīkamās atmiņas pēc pārsteidzošā zaudējuma iepriekšējā spēlē HK “Rīga” vienībai – 2:4 (1:2; 0:1; 1:1).

Pirmā trešdaļa hokeja hallē “Rīga” iesākās ar jelgavnieku uzbrukumiem, taču trešajā minūtē “Zemgale/LLU” ar diviem noraidījumiem pēc kārtas nonāca lielajā mazākumā, un mājinieki, to izmantojot, panāca 2:0 savā labā. Mūsējie metās atspēlēties, bet raidījumi uz vārtiem nepadevās, līdz 15. minūtē tomēr pēc aizsarga Kristapa Jākobsona piespēles Valentīns Feoktistovs deficītu samazināja – 1:2.

Otrajā trešdaļā “Zemgales/LLU” hokejisti biji krietni disciplinētāki un veica divreiz vairāk metienu uz pretinieku vārtiem, bet tā arī nespēja izlīdzināt spēles rezultātu. Savukārt HS “Rīga” izmantoja vairākumā gūto iniciatīvu un trešdaļas devītajā minūtē panāca jau 3:1.

Pēdējā cēlienā vēlreiz rezultāta starpību samazināja Māris Miezis, bet turpmākie izlīdzināšanas centieni noslēdzās ar ļaunu joku, pretiniekiem ieraidot ripu uz mirkli bez vārtsarga atstātajos vārtos.


Foto: Ruslans Antropovs