ZZ.lv ARHĪVS

JLSS hokejistiem mainīgas sekmes (FOTO)

Ruslans Antropovs

2018. gada 28. septembris 17:07

344
JLSS hokejistiem mainīgas sekmes (FOTO)

Zemgale/Juniors” saņem pastiprinājumu, bet zaudē

Jaunatnes attīstības hokeja līgas (JAHL) vienība “Zemgale/Juniors” pēdējās divās nedēļās aizvadīja divas spēlēs, kurās piekāpās ar minimālo rezultātu.

16. septembrī savās mājās jelgavnieki tikās ar HK “Liepājas SSS”, ļaujot viesiem izvirzīties spēles vadībā jau tikšanas sākumā, bet vēlāk ar Kristapa Kromana un Renarta Džeroda Alkšņa gūtiem vārtiem izdevās samazināt rezultātu. Spēles izskaņā vārtsargs Ņikita Montvids tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, bet panākt izlīdzinājumu neizdevās, un nācās atzīt liepājnieku uzvaru ar rezultātu 2:3 (0:1; 1:2; 1:0).

23. septembrī Jelgavas Ledus hallē “Zemgale/Juniors” tikās ar vieniem no JAHL līderiem – HS “Rīga 2002”. Šoreiz jelgavnieku rindas tika pastiprinātas ar “Zemgales/LLU” spēlētājiem Krišjāni Reinfeldu, Marku Mežsargu, Kristeru Bormani un Jāni Ričardu Kārkliņu. Pastiprinātais piecinieks nelika vilties, un pēc pirmās trešdaļas jelgavnieki ar Kārkliņa un Bormaņa gūtiem vārtiem bija vadībā ar rezultātu 2:0. HS “Rīga 2002” spēlētājiem izdevās izlīdzināt spēles rezultātu un izvirzīties vadībā. Uzbrucējs Kristaps Kromans trešajā trešdaļā spēja izlīdzināt rezultātu, bet pusotru minūti līdz spēles beigām viesi tomēr spēja gūt uzvaras vārtus, atstājot mūsējos bez punktiem – 3:4 (2:0; 0:1; 1:3).

Vētraini rezultāti “JLSS U17” hokejistiem

Latvijas bērnu un jauniešu hokeja čempionātā (LBJČH) jelgavnieku komanda “JLSS U17” divās nedēļās aizvadīja divas spēles, kuru rezultāti krasi atšķīrās viena no otras. Pret čempionāta līderiem HK “IHS/Pārdaugava” piedzīvots nepatīkams zaudējums ar rezultātu 1:5, bet pret HK “Tukums/Brocēnu NBJSS” izcīnīta graujoša uzvara ar rezultātu 15:4.

Rīdzinieki no “IHS/Pārdaugava” pārņēma spēles vadību jau spēles pirmajā trešdaļā, gūstot divus vārtus. “JLSS U17” uzbrucēja Klāva Veinberga gūtie vārti pirmās trešdaļas noslēguma kļuva par vienīgajiem, kurus izdevās gūt jelgavniekiem. Viesi savu pārākumu uz laukuma spēja pārvērst gūtos vārtos, noslēdzot spēli ar rezultātu 1:5.

Pavisam citu rezultātu “JLSS U17” spēja panākt spēlē ar HK “Tukums/Brocēnu NBJSS”, lai arī spēles sākums bija nervozs. Jelgavnieku pārākums bija tik liels, ka viņi atļāvās daudz paviršību spēlē ar tukumniekiem, viņi tās arī izmantoja. Pirmā trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 4:3 laukuma saimnieku labā, bet jau otrās trešdaļas sākumā viesi izlīdzināja spēles rezultātu. Bet no šā brīža “JLSS U17” spēlētāji vairs nepieļāva ieraidīt ripu savos vārtos, atbildot ar vienpadsmit ripām “Tukums/Brocēnu NBJSS” vārtos, izcīnot uzvaru ar rezultātu 15:4. Rezultatīvākais komandas spēlētājs Artūrs Karaša spēlē guva septiņus vārtus un izdarīja divas rezultatīvās piespēles, uzreiz kļūstot par LBJČH labāko vārtu guvēju un otro rezultatīvāko spēlētāju (no pirmās vietas atpaliek par vienu punktu).

JLSS U15” sausā tiek galā ar “Kurbada” jaunākajiem

Latvijas bērnu un jauniešu hokeja čempionātā “JLSS U15” hokejisti 23. septembrī izbraukumā tikās ar HK “Kurbads” jaunāko komandu – “Kurbads 05” –, kuru pieveica ar rezultātu 4:0 (2:0; 1:0; 1:0).

Spēles vadību jaunie jelgavnieki pārņēma piektajā minūtē, kad vairākumā vārtus guva Edgars Markovs – 1:0. Sešas minūtes līdz trešdaļas beigām “JLSS U15” rezultātu dubultoja Rūdolfs Muraško – 2:0. Otrajā trešdaļā ar gūtiem vārtiem atzīmējās Emīls Skoromka, bet trešajā otros vārtus savā kontā ieskaitīja Rūdolfs Muraško – 4:0.

JLSS U11 A” ar ceturto uzvaru izraujas līderos

Latvijas bērnu un jauniešu hokeja čempionātā “JLSS U11” hokejisti A grupā 23. septembrī tikās ar HK “BHC 37” vienaudžiem, izcīnot savu ceturto uzvaru ar rezultātu 2:1 un uzreiz pakāpjoties uz turnīra tabulas augšu. Puiši no “JLSS U11 B” savā grupā spēja izcīnīt vienu punktu pret HK “Pārdaugava 09”.

Saspringta cīņa starp “JLSS U11 A” un “BHC 37” norisinājās “Inbox.lv” ledus hallē un bija pārpilna ar noraidījumiem. Ledus saimnieki izvirzījās spēles vadībā otrās trešdaļas sākumā ar Daniela Reidzāna gūtiem vārtiem. Trešdaļas vidū, spēlējot mazākumā, jelgavnieku uzbrucējs Ernests Krūmiņš noslēdza pretuzbrukumu, izlīdzinot spēles rezultātu – 1:1. Trešās trešdaļas sākumā “JLSS U11 A” uzbrucējs Artis Upītis izmantoja vairākumu un izvirzīja jelgavniekus vadībā ar rezultātu – 2:1. Izmisīgā cīņā mūsu jaunieši spēja noturēt savus vārtus neskartus, izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas un paceļoties turnīra tabulas augšgalā, kur ar vienādu punktu skaitu dala pirmo vietu ar Liepājas hokejistiem.

Otrā U-11 vecuma komanda “JLSS U11 B” savā grupā tikās ar HK “Pārdaugava 09” un ļoti sīvā cīņā noslēdza pamatlaiku ar neizšķirtu rezultātu, bet zaudēja pēcspēles soda metienos ar rezultātu 4:5 (1:1; 1:2; 2:1; 0:1). Divas reizes jaunieši spēja izlīdzināt spēles rezultātu, tad izvirzīties vadībā, bet nespēja to saglabāt līdz spēles beigām. Pēcspēles metieni notika piecās sērijās un pamatīgi pamocīja skatītāju nervus. Veiksmīgāki izrādījās rīdzinieki, bet mūsu puiši tika pie pirmā punkta.

Čempionātā U-11 vecuma grupā startē divas Jelgavas komandas – “JLSS U11 A” un “JLSS U11 B”. Katra komanda startē savā grupā. “JLSS U11 A” divos apļos cīnīsies par čempionāta zelta medaļām, bet “JLSS U11 B” trijos apļos cīnīsies par vietām no 16. līdz 26. pozīcijai.



Foto: Ruslans Antropovs