ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas pilsētas bibliotēka aicina uz tikšanos ar žurnāla “Satori” galveno redaktoru Ilmāru Šlāpinu

zz.lv

2018. gada 4. oktobris 11:20

112
Jelgavas pilsētas bibliotēka aicina uz tikšanos ar žurnāla “Satori” galveno redaktoru Ilmāru Šlāpinu

Aktualizējot piederību savai pilsētai, Jelgavas bibliotēku atbalsta biedrība “Libro” sadarbībā ar Jelgavas pilsētas bibliotēku pasākumu ciklā “Es nāku no Jelgavas” 14. oktobrī pulksten 14 bibliotēkas Krišjāņa Barona zālē aicina uz tikšanos ar rakstnieku, publicistu un interneta žurnāla “Satori” galveno redaktoru Ilmāru Šlāpinu. 

Biedrība “Libro” un Jelgavas pilsētas bibliotēka projektā “Es nāku no Jelgavas” vēlas jelgavniekiem sniegt iespēju apmeklēt četras tikšanās ar Latvijā zināmām personībām, kas nāk no Jelgavas, lai brīvā gaisotnē uzklausītu viņu veiksmes un izaugsmes stāstus. Pirmā tikšanās bija ar mūziķi Edgaru Kreili. 

Uz otro tikšanos aicināts rakstnieks, publicists un interneta žurnāla “Satori” galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.  4. novembrī bibliotēkā viesosies uztura speciāliste Lolita Neimane, savukārt 9. decembrī ciklu noslēgs aktrise un režisore Indra Roga.

Projekts “Es nāku no Jelgavas” tiek realizēts ar Jelgavas Kultūras padomes piešķirto finansējumu. Ieeja bez maksas.

Jelgavas pilsētas bibliotēku atbalsta biedrība “Libro” darbojas ar mērķi sekmēt sabiedrības informācijas un kultūras nodrošinājumu Jelgavas bibliotēkās, veicināt bibliotēku ilgtspējīgu attīstību, sadarbību un integrāciju starp dažādām sabiedrības grupām, kā arī izstrādāt un realizēt projektus atbilstoši vietējo iedzīvotāju vajadzībām.


Publicitātes foto