ZZ.lv ARHĪVS

"Jelgava/LLU" noslēdz pirmssezonas pārbaudes ciklu

Jānis Tiltiņš

2018. gada 2. oktobris 16:33

228
"Jelgava/LLU" noslēdz pirmssezonas pārbaudes ciklu

Basketbola kluba "Jelgava/LLU" vīriešu basketbola komanda atriezusies no Kandavas, kur 28. un 29. septembrī tika aizvadīts pirmssezonas pārbaudes turnīrs – "Kandavas ozolzīļu kauss". Jelgavnieki mājās pārveda kausu par izcīnītu 3. vietu.

Pirmajā sacensību dienā BK "Jelgava/LLU" tikās ar Lietuvas komandu "Lūšis" no Šilales. Pēc neveiksmīga pirmā puslaikā, kad "Jelgavas" basketbolisti atradās iedzinējos ar 30:51, sekoja pakaļdzīšanās, taču tā beidzās ar fiasko. Pirmajā mačā tika piedzīvots zaudējums pret mūsu dienvidu kaimiņu klubu ar 79:84.

Otrajā turnīra duelī BK "Jelgava/LLU" tikās ar citu Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas komandu "LU/BS Rīga". Arī šoreiz mūsu sportistiem neklājās viegli, un tika piedzīvots zaudējums rīdziniekiem ar 79:82.

Turnīra noslēdzošajā spēlē pretim stājās mājinieki turnīra rīkotāji "Kandava/COMPOR" (LBL2). Lai arī pēc puslaika Kandavas basketbolisti atradās vadībā ar 48:46, uzvaru mačā ar 65:61 izcīnīja "Jelgava/LLU" basketbolisti un ieguva 3. vietu, kā arī trofeju. Par turnīra uzvarētājiem kļuva "LU/BS Rīga" vienība.

Turnīra zvaigžņu pieciniekā tika iekļauts "Jelgavas" uzbrukuma līderis Andris Justovičs.

BK "Jelgava/LLU" pirmo LBL 2. divīzijas oficiālo čempionāta spēli aizvadīs piektdien, 5. oktobrī, pulksten 20 Jelgavas Sporta hallē pret BK "Liepāja/LSSS".


Foto: no BK "Jelgava/LLU" albuma