ZZ.lv ARHĪVS

Brīvdienās Jelgavā dedzis garāžas jumts, novadā – dzīvojamās mājas jumts

zz.lv

2018. gada 1. oktobris 18:19

216
Brīvdienās Jelgavā dedzis garāžas jumts, novadā – dzīvojamās mājas jumts

Laika posmā no 28. septembra pulksten 6.30 līdz 1. oktobra pulksten 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 22 izsaukumus – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 14 uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Aizvadītajās dienās ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros Jelgavas novada Vilces pagastā dega vienstāva dzīvojamās mājas jumta konstrukcijas desmit kvadrātmetru platībā, Elejas pagastā dega elektrības stabs, Glūdas pagastā dega vieglā automašīna četru kvadrātmetru platībā, Jelgavā Cepļu ielā dega garāžas jumts četru kvadrātmetru platībā, 3. līnijā dega atkritumi 20 kvadrātmetru platībā.

Sestdien ugunsdzēsēji glābēji Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā no ūdenstilpes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajās dienās ugunsdzēsēji glābēji saņēma deviņus izsaukumus, uz kuriem devās, lai atbrīvotu ceļa braucamo daļu no nolūzušiem kokiem, bet vienā gadījumā glābēju palīdzība bija nepieciešama, lai pēc ceļu satiksmes negadījuma sakārtotu ceļa braucamo daļu.


Foto: Raitis Puriņš