ZZ.lv ARHĪVS

HK “Zemgale/LLU” zaudē jaunajam “Mogo” sastāvam (FOTO)

Ruslans Antropovs

2018. gada 28. septembris 10:16

213
HK “Zemgale/LLU” zaudē jaunajam “Mogo” sastāvam (FOTO)

“Optibet” hokeja līgas regulārajā čempionātā sestdien, 22. septembrī, HK “Zemgale/LLU” tikās ar atjaunoto HK “Mogo” sastāvu. Jelgavniekiem spēle pagalam neizdevās un rīdzinieki varēja atriebties par pagājušās sezonas pusfinālu, uzveicot laukuma saimniekus ar rezultātu 0:5 (0:2, 0:1, 0:2).

Atšķirībā no iepriekš redzētām šīs sezonas spēlēm, abas komandas to aizvadīja vidējā tempā. HK “Zemgale/LLU” spēlētājiem nepaveicās jau spēles ceturtajā minūtē, kad rīdzinieki devās ātrā pretuzbrukumā un spēles rezultātu atklāja Rūdolfs Maslovskis – 0:1. Trešdaļas vidū pēc viesu uzmetiena uz vārtiem vārtsargs Reinis Petkus ripu atsita, bet pirmais pie tās bija HK “Mogo” uzbrucējs Vladimirs Mamonvs, kurš dubultoja savas komandas pārsvaru – 0:2.

Otrajā trešdaļā HK “Zemgale/LLU” spēlētāji bija krietni aktīvāki un veidoja bīstamus momentus pie Henrija Anča sargātiem vārtiem, tomēr ripa nekādi nevēlējās slīdēt iekšā vārtos. Savukārt trešdaļas izskaņā “Mogo” uzbrucējs Juris Ziemiņš mazākumā devās ātrā pretuzbrukumā un ieraidīja ripu vārtos, apspēlējot pretkustībā esošo vārtsargu – 0:3.

Trešās trešdaļas sākumā “Zemgale/LLU” iekrita uz ātru pretinieka pretuzbrukumu, un Juris Ziemiņš otro reizi spēles laikā guva vārtus mazākumā – 0:4. Trešdaļas vidū “Mogo” spēlētāju spiediena rezultātā ripa nonāca viesu kontrolē un to vārtos ieraidīja Jānis Ozoliņš – 0:5. “Zemgales/LLU” galvenais treneris Valērijs Kuļibaba atzīmēja, ka šī bija tā spēle, kurā nekas neizdevās par spīti visiem spēlētāju pūliņiem. Komanda izvērtēs pieļautās kļūdas un centīsies aizmirst nepatīkamās sajūtas, lai varētu turpināt cīnīties par vietu čempionāta izslēgšanas spēlēs. 



Foto: Ruslans Antropovs