ZZ.lv ARHĪVS

Brīvdienās Sesavas pagastā dega šķūnis, garāžas jumts un dēļu kaudze

zz.lv

2018. gada 25. septembris 10:06

130
Brīvdienās Sesavas pagastā dega šķūnis, garāžas jumts un dēļu kaudze

Laika posmā no 21. septembra pulksten 6.30 līdz 25. septembra pulksten 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 36 izsaukumus – 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi, informē VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros Ozolnieku novada Ozolnieku pagastā dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji divu kvadrātmetru platībā, Svētes ielā Jelgavā dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, Jelgavas novada Elejas pagastā dega atkritumi 15 kvadrātmetru platībā, Jelgavas novada Sesavas pagastā dega šķūnis, garāžas jumts un dēļu kaudze 50 kvadrātmetru platībā, Tērvetes novada Augstkalnes pagastā dega atkritumi viena kvadrātmetra platībā, bet Jelgavas novada Glūdas pagastā dega dzīvžogs 20 kvadrātmetru platībā.

Aizvadītajās diennaktīs saņemti vairāki izsaukumi, kuros dega sausā zāle un meža zemsedze. Izsaukumi saņemti arī uz Jelgavas novada Līvbērzes pagastu, Valgundes pagastu un Kalnciema pagastu.

Aizvadītajās dienās saņemti pieci izsaukumi, kur ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. Pēc ceļu satiksmes negadījuma ceļa braucamo daļu sakārtoja arī Jelgavas novada Vircavas pagastā un Kalnciema ceļā Jelgavā.


Foto: Raitis Puriņš