Ķiploku zupa imunitātes stiprināšanai
Ķiploku zupa ir garšīgs, veselīgs un diētisks ēdiens, turklāt tai piemīt daudzas antibiotiķu īpašības. Zupas pagatavošana ir vienkārša, un tā var noderēt saaukstēšanās sezonā.
Sastāvdaļas
1/2
tases sasmalcinātu ķiploku
6 tases vistas buljona
1 ēdamkarote sviesta
Sāls un pipari pēc garšas
2 olas (pēc vēlēšanās)
Dārzeņi (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana
Katliņā
uz vidējas uguns izkausē sviestu, pēc tam līdz zeltainai krāsai
apcep ķiplokus. Uz vidējas uguns sakarsē vistas buljonu, pievieno
ķiploku. Samazina uguni līdz minimumam un sautē vairākas stundas,
neilgi pirms vārīšanas beigām pievienojot dārzeņus. Pievieno
sāli un piparus.
Ķiploku aromāts, tik ilgi vārot, nedaudz mainās, tāpēc rezultāts būs labāks, ja pievieno garšvielas.
Avots: “Fithacker”
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Jelgava
- Jelgavas novadā
- Ozolnieku novadā
- Latvijas ziņas
- Dobeles, Tērvetes un Auces novadā
- Ekonomika
- Uzņēmējdarbība
- Darba tirgus
- Citas ziņas
- Eiro 2014
- Politika
- Vēlēšanas 2011
- Saeimas vēlēšanas
- Citas ziņas
- Pašvaldībās
- Pašvaldību vēlēšanas 2017
- Saeimas vēlēšanas 2018
- Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2019
- Asā hronika
- Policijas ziņas
- VUGD
- Tiesu ziņas
- Citas ziņas
- Kultūra un izklaide
- Teātri
- Izstādes
- Bibliotēkas
- Koncerti
- Citas ziņas
- Kas? Kur? Kad?
- Sports
- Basketbols
- Futbols
- Vieglatlētika
- Citas ziņas
- Hokejs
- Volejbols
- Veselība
- Aktuāli
- Padomi
- Slimnīcās
- Citas ziņas
- Stārķa ziņas
- Lietotāju raksti
- Foto/Video
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Pasākumi un izstādes
- Chocolate & Pepper
- Video
- Aizsaulē
- Statiskas lapas
- Centrāle!
- Dzīvesstils
- Receptes
- Māja un dārzs
- Hobiji
- Pašizziņa
- Citas ziņas
- Mīluļi
- Projekti
- Projekts “Saimnieko gudri”
- Projekts “Kultūras nesēji Zemgalē”
- Projekts “Redzi apslēpto”
- Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā
- Projekts “Rūpēsimies par vidi!”
- Projekts “Kur dzīvosim?”
- Projekts “Mediju kritika”