ZZ.lv ARHĪVS

Komēdija “Kriminālās ekselences fonds” būs skatāma ēdnīcā

zz.lv

2018. gada 23. septembris 20:06

532
Komēdija “Kriminālās ekselences fonds” būs skatāma ēdnīcā

Uz pasākumu “Kriminālā ekselence ēdnīcā”, kur Jelgavas “Lauktehnikas” ēdnīcā tiks demonstrēta spēlfilma “Kriminālās ekselences fonds”, aicina kultūras un mākslas centrs “Nātre”.

Pirmais pasākums norisinājās augusta beigās un piedzīvoja atsaucību, tāpēc organizatori to rīko vēlreiz, solot jaunas nianses tiem, kas tajā vēlas piedalīties atkārtoti.

Pasākumā tiks demonstrēta kriminālkomēdija “Kriminālās ekselences fonds”, paredzēta arī tikšanās ar filmas radošo komandu – Oskaru Rupenheitu (režisors un scenārija autors), Juri Pīlēnu (producents un operators) un Sintiju Andersoni (ražošanas vadītāja). Plānota arī iepriekš neredzētu kadru skatīšanās un stāsti, kāpēc par filmas rādīšanas vietu izvēlēta “Lauktehnikas” ēdnīca – “vieta ar patiesi nemainīgu garšu un ekselentu smaržu teju 45 gadu garumā”, kā to piesaka organizatori.

Pasākums norisināsies piektdien, 28. septembrī, pulksten 19 Jelgavas “Lauktehnikas” ēdnīcā Aviācijas ielā 8d. Ieeja no pulksten 18.30.

Organizatori novērtēs, ja pasākuma dalībnieki būs padomājuši arī par vietai un notikumam pieskaņotu apģērbu, sapošoties “kriminālās ekselences stilā”.

Pasākums paredzēts no 16 gadu vecuma. Biļetes iegādājamas ekase.lv.

Vairāk informācijas mājaslapā natre.lv.

Notikumu “Kriminālā ekselence ēdnīcā” organizē SIA “Nātre” sadarbībā ar “Kriminālās ekselences fonda” komandu, atbalsta SIA “Elektra”.


Foto: no “Nātres” albuma