ZZ.lv ARHĪVS

Seminārā Jelgavā mācīs motivēt darbiniekus

LETA

2018. gada 18. septembris 08:33

376
Seminārā Jelgavā mācīs motivēt darbiniekus

Šodien viesnīcā "Zemgale" Jelgavā notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācijas organizētais seminārs "Eneagramma biznesā. Kam? Kā? Kāpēc? Un kas vēl", aģentūru LETA informēja semināra organizatori.

Semināra laikā interesenti varēs uzzināt par to, kā ar dažādiem paņēmieniem prasmīgi pārliecināt un motivēt darbiniekus, klientus un partnerus.

LTRK norāda, ka eneagramma ir apzinātās cilvēces pirmsākumos radusies spēcīga un dinamiska personību tipoloģija, kas apraksta deviņus īpašus un fundamentāli atšķirīgus veidus, kā var domāt, just un rīkoties. Ņemot vērā, ka biznesā aktuālākā ir rīcība, seminārā varēs uzzināt, kā panākt to, lai kāds – darbinieks, padotais, klients vai partneris – rīkotos attiecīgi vēlamajam. Tas būs iespējams, saprotot, kas konkrēto cilvēku motivē.

Par eneagrammu un enneatipiem jeb deviņiem motivācijas veidiem, eneagrammas lietojumu biznesā, kā arī pozitīvajiem piemēriem interesentus iepazīstinās pārmaiņu un izaugsmes veicinātāja Inta Santa. Speciāliste ar individuālajām un komandu apmācībām nodarbojas kopš 2010. gada un 2014. gadā kļuvusi par starptautiski sertificētu eneagrammas, koučinga un biznesa treneri.