ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas “bīča” turnīrā uzvarētāju prēmiju izcīna talsenieki (FOTO)

Maija Laizāne

2018. gada 26. augusts 12:36

4929
Jelgavas “bīča” turnīrā uzvarētāju prēmiju izcīna talsenieki (FOTO)

Desmit komandas, tostarp arī spēlētāji no Ozolniekiem, Valgundes, Talsiem, Dobeles un Tērvetes, piedalījās Jelgavas atklātā pludmales volejbola čempionāta otrās kārtas turnīrā sestdien Pasta salā.

Vispirms norisinājās spēles apakšgrupās, turpinājumā četri spēcīgākie pāri no katras turpināja cīņas izslēgšanas kārtā. Līderu spēki izrādījās ļoti līdzīgi, un finālmačs, tāpat kā spēle par trešo vietu, izvērtās trijos setos, noslēgdamies jau pievakarē uznākušā lietus pavadībā.

Uzvarētāju sumināšanu toties saulaināku darīja tiesnešu – pieredzējušo volejbolistu Andreja Jamrovska un Austra Štāla – atziņa, ka spēlēts baudāma līmeņa volejbols, un pirmajam trijniekam paredzētās prēmijas. 50 eiro nopelnīja valgundnieks Arnis Bergmanis ar jelgavnieku Alvi Ūdri, kas cīņā par trešo vietu pieveica Tērvetes–Dobeles duetu Elviju Taujeni un Kristapu Sosnarevu. Otro vietu līdz ar 100 eiro ieguva Edgars Jusis/Artis Danieks no Ozolniekiem, bet ar 150 eiro mājup uz Talsiem varēja doties finālcīņu savā labā noslēgušie Jānis Krūze un Ģirts Vicinskis.


Foto: Raitis Puriņš