ZZ.lv ARHĪVS

Krūmiņš un Misters tiekas Krastu mača tālmetienu konkursa finālā

Jānis Tiltiņš

2018. gada 19. augusts 12:47

285
Krūmiņš un Misters tiekas Krastu mača tālmetienu konkursa finālā

Rīgas pilsētas svētku laikā pie Kongresu nama tika aizvadīts tradicionālais 24 stundu basketbola Krastu mačs, kurā tika aizvadīts arī tālmetienu konkurss. Līdz intriģējošās sacensības finālam nonāca divi Jelgavas Basketbola skolas audzēkņi – Edgars Krūmiņš un Andris Misters.

BK "Jelgava" un Latvijas 3x3 izlases basketbolists E.Krūmiņš trīs punktu metienu konkursa priekšsacīkstēs sakrāja 19 punktu. Arī A.Misters, kurš pērnajā sezonā pārstāvēja Latvijas basketbola līgas flagmani "VEF Rīga", priekšsacīkstēs bija ražens, sakrājot 19 punktu. Abi jelgavnieki bija krietni pārāki par citiem konkurentiem un iekļuva finālā, kur bija jātiekas aci pret aci.

Arī finālā abi snaiperi bija gana raženi, taču nedaudz precīzāks bija Andris Misters ar 21 sakrāto punktu, otrajā vietā ar 19 punktiem atstājot pieredzējušo Edgaru Krūmiņu, kurš ir bijis arī regulārs Latvijas basketbola līgas Zvaigžņu spēļu tālmetienu konkursu dalībnieks.

Patlaban A.Misters savai otrajai profesionālajai basketbola sezonai gatavojas kopā ar galvaspilsētas klubu "VEF Rīga", bet tikmēr 18. un 19. augustā Ļubļanā notiekošajā 3x3 "Challenger" posmā Latvijas basketbolisti, šoreiz bez E.Krūmiņa sastāvā, izstājušies ceturtdaļfinālā.


Foto: vefriga.com