ZZ.lv ARHĪVS

Svētes pagasta zemnieku saimniecība “Vilki” aicina uz Dabas velšu tirgu

Andra Ozola

2018. gada 13. augusts 09:08

635
Svētes pagasta zemnieku saimniecība “Vilki” aicina uz Dabas velšu tirgu

“Tirdziņa ideja nāk no projekta vadītājas Videgas Vītolas, kas jau janvārī mums piedāvāja iesaistīties vietējo mājražotāju projektā, kura laikā laukos bieži vien ne tik pazīstamās saimniecībās tiek rīkoti ražotāju tirdziņi. Piedāvājumu apsvērām un nolēmām piedalīties, jo teritorija mums ir pietiekami liela. Turklāt apmeklētāji varēs apvienot iepirkšanos ar saimniecības apskati,” uzsver Jelgavas novada Svētes pagasta zemnieku saimniecības “Vilki” saimniece Lauma Puriņa. Sestdien, 18. augustā, “Vilkos” norisināsies “Leader” sadarbības projekta “Vietējo ražotāju konkurētspējas, sadarbības un atpazīstamības veicināšana” vasaras sezonas noslēguma pasākums – Dabas velšu tirgus.

Pasākuma norises laikā no pulksten 10 līdz 16 darbosies vietējo ražotāju tirgus, kurā varēs atrast kādu sen kārotu lietu sev, mājai, dārzam vai dāvanai, jo tirgū piedalīsies vairāk nekā 25 tirgotāji, informē Jelgavas novada pašvaldība. Ikviens apmeklētājs – liels vai mazs –, tiek aicināts izbaudīt Zemgales zaļo oāzi un piedalīties interesantās un uz zināšanām balstītās aktivitātēs.

Krāšņajā dendrārijā kopā ar “Vilku” saimnieci Laumu varēs doties izzinošās pastaigās, lai iepazītu vairāk nekā 1000 eksotisku un Latvijas ainavai raksturīgu augu, un uzzināt, kā pašiem radīt savu zaļo oāzi.


Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 9. augusta “Zemgales Ziņās”