ZZ.lv ARHĪVS

Vakar Bēnē izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā

LETA

2018. gada 7. augusts 10:06

194
Vakar Bēnē izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā

Laika posmā no 6. augusta pulksten 6.30 līdz 7. augusta pulksten 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma desmit izsaukumu – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, vienu uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi, informē VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Vakar pulksten 19.35 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Auces novada Bēnes pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva istaba 12 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 20.41.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros Rundāles novada Viesturu pagastā dega sasmalcināti salmi un rugāji astoņu hektāru platībā, Zemeņu ielā Jelgavā dega atkritumi četru kvadrātmetru platībā, bet Baložu ielā Jelgavā konteinerā dega atkritumi.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 55 izsaukumus – 21 uz ugunsgrēku dzēšanu un 27 uz glābšanas darbiem, bet septiņi bija maldinājumi.


Foto: no arhīva