ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavā notiks otrais Artura Vaidera kauss futbolā

zz.lv

2018. gada 31. jūlijs 09:54

236
Jelgavā notiks otrais Artura Vaidera kauss futbolā

Otrajā starptautiskajā mediju futbola turnīrā “Artura Vaidera kauss”, kas 7. augustā norisināsies Jelgavā, sacentīsies Latvijas, Igaunijas un Lietuvas mediju pārstāvji, kā arī mājinieki – Jelgavas komanda, kuras rindās būs Latvijas futbola zvaigznes Kaspars Gorkšs, Māris Verpakovskis, Marians Pahars un citi, informē Artura Vaidera fonds. Spēļu sākums jaunajā futbola kluba “Jelgava” treniņu stadionā Kārklu ielā 6 Jelgavā paredzēts pulksten 11.

Artura Vaidera kauss Latvijā tiek rīkots jau otro reizi, un to organizē Artura Vaidera fonds sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, FK “Jelgava” un restorānu “Kreklu Krogs”. Pirmajā turnīrā, kas notika pērn Engurē, uzvaras laurus plūca Lietuvas žurnālistu komanda.

Artura Vaidera kausa mērķis ir futbola popularizēšana Latvijā, tāpēc plānots, ka turnīrs katru gadu notiks citā vietā. Šogad organizētāji par turnīra mājvietu izvēlējās Jelgavu.

Inese Vaidere, Artura Vaidera fonda vadītāja un turnīra organizatore: “Pēc veiksmīgā turnīra pērn Engurē bija skaidrs, ka Artura Vaidera kauss ir jāturpina un jāveido kā tradīcija, jo šeit kopā sanāk Baltijas vadošie sporta žurnālisti un lieliskā atmosfērā spēlē futbolu, tādā veidā turpinot Artura Vaidera uzsākto darbu – veidot atbildīgu sporta žurnālistiku un popularizēt futbolu. Šogad turnīrs notiek manā dzimtajā pilsētā Jelgavā, kur mēs ar Arturu kopā dzīvojām desmit gadu. Atsaucība no dalībniekiem liek noprast, ka mūs sagaida spraigs turnīrs, tāpēc aicinu visus interesentus 7. augustā uz futbola kluba “Jelgava” jauno treniņu laukumu baudīt futbolu.”


Publicitātes foto