ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas novadā sākušās Zemessardzes 27. vasaras sporta spēles

zz.lv

2018. gada 20. jūlijs 18:42

611
Jelgavas novadā sākušās Zemessardzes 27. vasaras sporta spēles

No 20. līdz 22. jūlijam Jelgavas novada Glūdas pagasta Nākotnē Zemessardzes 52. kaujas atbalsta bataljona atbildības teritorijā norisināsies Zemessardzes 27. vasaras sporta spēles, informē Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes štāba Civilmilitārās sadarbības nodaļas vecākā speciāliste Guna Štolcere. Vasaras sporta spēļu svinīgajā atklāšanas ceremonijā piedalījās Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Ainārs Ozoliņš, Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune, Lietuvas Zemessardzes (KASP) pārstāvji, Zemessardzes vienību pārstāvji, sporta spēļu dalībnieki, kā arī viņu tuvinieki.

Trīs dienu sacensībās piedalīsies komandas no visām Zemessardzes vienībām, kā arī viesi no Lietuvas – kopumā vairāk nekā 700 dalībnieku, kas sacentīsies 14 disciplīnās.

Vasaras sporta spēļu mērķis ir veicināt fiziskās sagatavotības un sporta attīstību Zemessardzē, kā arī noskaidrot sportiskākās Zemessardzes vienības un labākos sportistus.

Šogad sporta spēles organizē Zemessardzes 52. kaujas atbalsta bataljons sadarbībā ar Zemessardzes 4. Kurzemes brigādi un Zemessardzes štābu.


Foto: tevijassargs.lv