ZZ.lv ARHĪVS

"Ozolnieku KSDU" augusta beigās sāks komunālo pakalpojumu sniegšanu Ānē un Tetelē

LETA

2018. gada 29. jūnijs 13:37

147
"Ozolnieku KSDU" augusta beigās sāks komunālo pakalpojumu sniegšanu Ānē un Tetelē

No 28. augusta pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Ozolnieku KSDU" sāks komunālo pakalpojumu sniegšanu Ānes un Teteles ciemā, lēmusi Ozolnieku novada dome.

Izmaiņas saistītas ar līdzšinējā komunālo pakalpojumu sniedzēja pilnvaru beigām. Proti, 2008. gada 28. augustā Ozolnieku novada dome noslēgusi koncesijas līgumu ar SIA "Āne EP", uz desmit gadiem nododot tiesības izmantot koncesijas resursus – Ānes un Teteles ciemu dzīvojamo namu un komunāltehniskos objektus – un paredzot pienākumu nodrošināt dzīvojamo māju apsaimniekošanu un komunālo pakalpojumu, tai skaitā ūdens apgādes pakalpojumu, sniegšanu.

Koncesijas līguma beigu termiņš ir 28. augusts, tāpēc domes sēdē deputāti izskatījuši jautājumu par komunālo pakalpojumu sniegšanu Ānes un Teteles ciemos, pieņemot lēmumu pēc pašlaik spēkā esošā koncesijas līguma termiņa beigām pilnvarot "Ozolnieku KSDU" nodrošināt pašvaldības dzīvojamo māju apsaimniekošanu un komunālo pakalpojumu nodrošināšanu ciematos. Tāpat pašvaldības kapitālsabiedrībai nodotas tiesības izmantot ciemu dzīvojamo namu un komunāltehniskos objektus.

Domes sēdes protokols liecina, ka lēmumu deputāti pieņēmuši vienbalsīgi.


Foto: no arhīva