ZZ.lv ARHĪVS

Svētdien 6. līnijā Jelgavā nodega divi šķūņi

zz.lv

2018. gada 25. jūnijs 10:18

1590
Svētdien 6. līnijā Jelgavā nodega divi šķūņi

Laika posmā no 22. jūnija pulksten 6.30 līdz 25. jūnija pulksten 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 35 izsaukumu – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi, informē VUGD pārstāve Agrita Vītola.

Piektdien pulksten 14.01 tika saņemts izsaukums uz Dobeles novada Naudītes pagastu, kur dega sausā zāle 300 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 14.48.

Aizvadītajās dienās ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros piektdien Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā dega vienstāva saimniecības ēkas jumta pārsegums četru kvadrātmetru platībā, svētdien Satiksmes ielā Jelgavā dega vieglā automašīna četru kvadrātmetru platībā, bet 6. līnijā – divi šķūņi 50 kvadrātmetru platībā.

Piektdien tika saņemti pieci izsaukumi saistībā ar ceļa braucamās daļas atbrīvošanu no vējā nolūzušiem kokiem.

Sestdien Jelgavas novada Valgundes pagastā ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot automašīnas skaņas signālu, palīdzēja izkļūt no meža cilvēkam, kurš bija apmaldījies.

Visā Latvijā aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 155 izsaukumus – 64 uz ugunsgrēku dzēšanu, 93 uz glābšanas darbiem, bet 63 no izsaukumiem bija maldinājumi.


Aculiecinieku foto