ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavniekus aicina pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

zz.lv

2018. gada 28. maijs 09:49

392
Jelgavniekus aicina pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

Jelgavas un Jelgavas apkaimes pieaugušie, kuri vēlas atmest smēķēšanu, aicināti pieteikties smēķēšanas atmešanas grupā, informē Jelgavas Sociālo lietu pārvalde. Nodarbības būs bez maksas un notiks no 28. maija līdz 9. jūlijam pārvaldes telpās.

Pirmā – informatīvā – smēķēšanas atbalsta grupas nodarbība notiks pirmdien, 28. maijā, no pulksten 18 līdz 19.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Austru Ošleju, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās sešas atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā pirmdienās, sākot ar 4. jūniju.

Uz nodarbībām aicināts ikviens pilngadīgais, kurš vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmis veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēts to darīt. Pieteikties aicināti gan tie, kuri pirmo reizi domā par smēķēšanas atmešanu, gan arī tie, kuri jau kādreiz mēģinājuši atmest, bet nav izdevies. Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma, sola organizatori.

Pieteikties nodarbībām var, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un piebildi “Jelgavas grupa”. Jautājumu gadījumā ar organizatoriem var sazināties, zvanot 26180109.

Vairāk informācijas: esparveselibu.lv, nesmekesu.lv.

Atbalsta grupa notiek Veselības ministrijas projektā “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi”. Līdz 2019. gada martam visā Latvijā notiks 50 smēķēšanas atmešanas atbalsta grupu nodarbības.


Foto: no arhīva