ZZ.lv ARHĪVS

"Jelgavas" futbolisti virslīgas mačā nospēlē neizšķirti ar "Mettu"/LU (FOTO)

LETA

2018. gada 6. maijs 22:27

3295
"Jelgavas" futbolisti virslīgas mačā nospēlē neizšķirti ar "Mettu"/LU (FOTO)

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā mačā "Jelgava" svētdien savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Mettas"/"Latvijas Universitātes" vienību.

Jelgavnieku labā ar vārtiem izcēlās Alans Siņeļņikovs, kamēr "Mettas"/LU rindās ar precīzu sitienu atzīmējās Ņikita Ivanovs.

Šī mača rezultātu jau piektajā minūtē atklāja "Mettas"/LU uzbrucējs Ņikita Ivanovs, sitot bumbu ar galvu vārtu stūrī. Savukārt 15 minūtes vēlāk jelgavnieki panāca izlīdzinājumu, jo lielisku tiešo brīvsitienu realizēja Siņeļņikovs. Pirmā puslaika turpinājumā abas vienības apmainījās bīstamiem uzbrukumiem, bet vārti tā arī netika gūti, turklāt Siņeļņikovs trāpīja pa vārtu konstrukciju.

Arī otrajā puslaikā komandas centās uzbrukt un apdraudēt pretinieku vārtus, turklāt pašā sākumā "Metta"/LU raidīja bumbu jelgavnieku vārtos, tomēr tiesneši vārtu guvumu neieskaitīja. Pēcāk vairākas labas izdevības izvirzīties vadībā bija arī "Jelgavai", tomēr izraut uzvaru tai neizdevās. Līdz ar to šis mačs noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

"Jelgava" sezonu iesāka ar uzvaru 1:0 pār iepriekšējo divu gadu čempioni Jūrmalas "Spartaku", bet pēc tam sekoja četri zaudējumi pēc kārtas. "Jelgava" šosezon ir virslīgas rupjākā komanda, jo piecās spēlēs iekrājusi 25 dzeltenās kartītes, turklāt iepriekšējā mačā pret "Liepāju"/"Mogo", kurā tika ciests zaudējums 1:3, vienas spēles diskvalifikāciju izcieta komandas galvenais treneris Raviļs Sabitovs.

Savukārt "Metta"/LU sezonas ievadā cieta četrus zaudējumus, bet iepriekšējā kārtā tika pie pirmā punkta, pastarīšu cīņā nospēlējot neizšķirti 2:2 ar "Valmieras Glass"/"Vidzemes Augstskolas" vienību.

Abas komandas ir šosezon mazrezultatīvākās virslīgā: "Jelgava" guvusi trīs vārtus, "Metta"/LU iesitusi četrus.


Foto: Ruslans Antropovs