ZZ.lv ARHĪVS

Ugunsgrēkā Zaļenieku pagastā gājis bojā cilvēks

zz.lv

2018. gada 25. aprīlis 08:14

1184
Ugunsgrēkā Zaļenieku pagastā gājis bojā cilvēks

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi –, informē VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

Vakar pulksten 9.52 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Jelgavas novada Zaļenieku pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva koka dzīvojamā māja 90 kvadrātmetru platībā un tai ir iebrucis jumts. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks. Pulksten 15.15 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumu, kuros Salnas ielā Jelgavā dega pērnā zāle 300 kvadrātmetru platībā. Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Auces novada Bēnes pagastā atbrīvoja elektrības vados sapinušos stārķi, bet Jāņa Čakstes ielā Dobelē no koka nocēla kaķi.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 63 izsaukumus – 30 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem, bet septiņi bija maldinājumi.


Foto: no arhīva