ZZ.lv ARHĪVS

Izsludināts konkurss uz Ozolnieku Mūzikas skolas direktora amatu

LETA

2018. gada 24. aprīlis 17:48

860
Izsludināts konkurss uz Ozolnieku Mūzikas skolas direktora amatu

Ozolnieku novada pašvaldība līdz 6. maijam gaida pieteikumus uz Ozolnieku Mūzikas skolas direktora amatu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

No pretendentiem tiek gaidīta augstākā izglītība, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, kā arī vismaz trīs gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai pieredze izglītības vadības darbā. Tāpat pretendentiem nepieciešamas iemaņas darbā ar datoru, zināšanas izglītības profesionālās ievirzes izglītības iestādes finansēšanas jautājumos.

Pašvaldības piedāvātais atalgojums izglītības iestādes direktoram ir 1020 eiro.

Kopā ar citiem dokumentiem un apliecinājumiem pretendentiem pašvaldībā jāiesniedz arī Ozolnieku Mūzikas skolas attīstības vīzija.

Jau vēstīts, ka skolas direktora amats kļuvis vakants pēc tam, kad izglītības iestādes vadītāja Dina Tauriņa apstiprināta Ozolnieku vidusskolas direktores amatā. Tauriņa atkārtotajā konkursā uz direktora amatu izvēlēta trīs kandidātu konkurencē. Plānots, ka darbu vidusskolā viņa sāks jūnijā.

Tāpat ziņots, ka pērnā gada nogalē Ozolnieku novada pašvaldība lēmusi 2018. gadā sludināt atkārtotu konkursu Ozolnieku vidusskolas direktora amatam, jo vienošanās par labāko kandidātu netika panākta.

Pašvaldība izsludināja pieteikšanos skolas direktora amatam, jo darbu pametusi līdzšinējā izglītības iestādes vadītāja Klāra Stepanova.



Foto:Raitis Puriņš