ZZ.lv ARHĪVS

FK "Jelgava" piekāpjas "Riga" futbolistiem

LETA

2018. gada 22. aprīlis 14:13

93
FK "Jelgava" piekāpjas "Riga" futbolistiem

"Riga" futbolisti sestdien "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas ceturtās kārtas ievadā pretinieku laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) uzvarēja "Jelgavu", tiekot pie otrā panākuma sezonā. Vienīgos vārtus Olainē mačā guva "Riga" komandas ukraiņu pussargs Valērijs Fedorčuks.

Spēles sākums aizritēja līdzvērtīgā cīņā, abām komandām izveidojot pāris bīstamu momentu. Viens no tiem noslēdzās ar "Riga" gūtiem vārtiem, kad 29. minūtē pēc centrējuma Fedorčuks precīzi sita ar galvu.

Savukārt otrajā puslaikā laukumā risinājās jau daudz asāka cīņa, jelgavniekiem vairākkārt nopelnot brīdinājumus, bet 65. minūtē uz tribīnēm par nesavaldību tika aizsūtīts arī mājinieku galvenais treneris Raviļs Sabitovs. Tiesa, reālas izdevības izraut neizšķirtu "Jelgavai" tā arī nebija, komandai piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas, piedevām šajās spēlēs nespējot gūt vārtus.

"Jelgava" pirmajās trīs spēlēs katrā iekrāja pa piecām dzeltenajām kartītēm, bet šajā nopelnīja četras.

"Jelgava" sezonu iesāka ar uzvaru 1:0 pār iepriekšējo divu sezonu čempioni Jūrmalas "Spartaku", bet pēc tam cieta divus "sausos" zaudējumus ar 0:2 pret "Ventspili" un 0:3 pret RFS.


Foto: Raitis Supe, FK "Jelgava"