ZZ.lv ARHĪVS

RFS futbolisti pārspēj "Jelgavu"

LETA

2018. gada 16. aprīlis 10:54

171
RFS futbolisti pārspēj "Jelgavu"

RFS komanda sestdien "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) pārspēja "Jelgavu", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas sezonas ievadā.

Rīgā notikušajā duelī rezultāts tika atklāts 32. minūtē, kad pēc Lašas Šergelašvili izpildītā soda sitiena ar galvu bumbu vārtos raidīja aizsargs Kaspars Dubra. Otrā puslaika sākumā aktīvāki bija viesi, turklāt pa stabu trāpīja Alans Siņeļņikovs, taču vārtus atkal guva rīdzinieki, pēc Roberta Uldriķa piespēles 65. minūtē "Jelgavu" pārspējot ukraiņu pussargam Maksimam Marušičam. Dubram un Marušičam šie bija otrie vārti sezonā.

Punktu Rīgas komandas uzvarai pielika Gļebs Kļuškins, kurš pamatlaika beigās ar sitienu tukšos viesu vārtos noslēdza RFS pretuzbrukumu. Kļuškinam, kurš iepriekšējās trīs sezonas pārstāvēja "Jelgavu", šie ir pirmie vārti RFS kreklā.

Sezonas pirmajā mačā rīdzinieki ar 3:1 uzvarēja "Metta"/LU komandu, bet pagājušajā nedēļā ar 2:1 pieveica arī "Riga" vienību. Savukārt "Jelgava" sezonu sāka ar 1:0 pārspējot "Spartaku", bet otrajā kārtā ar 0:2 tika atzīts "Ventspils" pārākums.

"Jelgava" starpsezonā piedzīvoja nopietnas izmaiņas, jo komandu pameta 15 spēlētāji. Savukārt Zemgales kluba rindas papildināja jau iepriekš komandu pārstāvējušie Vladislavs Kozlovs, Rjotaro Nakano no Japānas un lietuvietis Mindaugs Grigarāvičs, kā arī pievienojušies vairāki citi leģionāri.


Foto: FK "Jelgava"