ZZ.lv ARHĪVS

“Biolars/Jelgava” izcīna Latvijas čempionāta bronzu (papildināts ar FOTO)

Maija Laizāne

2018. gada 15. aprīlis 07:37

734
“Biolars/Jelgava” izcīna Latvijas čempionāta bronzu (papildināts ar FOTO)

Ar mājinieku uzvaru trijos setos (25:21, 25:17, 30:28) sestdienas vakarā Zemgales Olimpiskajā centrā beidzās “Credit24” meistarlīgas Latvijas čempionāta otrā spēle cīņā par trešo vietu starp “Biolara/Jelgavas” un “DU” vienībām. Pirmajā spēlē izbraukumā Daugavpilī jelgavnieki uzvarēja ar 3:1, līdz ar to sēriju mūsējie noslēdza ar 2:0 un bronzas medaļām.

Rezultatīvākais laukumā ar 21 punktu statistikā bija Kārlis Pauls Levinskis, pa 11 Vitālija Cinnes un Aivja Āboliņa kontā, astoņas epizodes ar punktu komandas labā noslēdza Kārlis Volodins un Gatis Slavēns, cēlāja postenī bumbas uzbrucējiem dalīja un piecus punktus arī pats nopelnīja Mārcis Jirgensons, aizsardzības līniju turēja libero Uģis Dombrovskis, kopā ar komandu medaļu izcīņā piedalījās arī Andris Zadovskis, Arvis Zelčs, Aigars Sniedzāns un Maksims Morozovs.

Tikmēr otro uzvaru “zelta sērijā” sestdien vienību “RTU/Robežsardze” un “Jēkabpils lūši” duelī svinēja jēkabpilieši, kuru rindās viens no līderiem ir valgundnieks Armands Āboliņš. Šovakar Armanda kontā 16 punktu, bet pirmajā spēlē Jēkabpilī viņš izcēlās ar 26. Cīņa par zelta medaļām notiek līdz trīs uzvarām, un nākamā spēle komandām šodien “lūšu” laukumā.


Foto: Ruslans Antropovs