ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas volejbolistēm – Latvijas čempionāta sudrabs (FOTO)

Maija Laizāne

2018. gada 13. aprīlis 07:03

5680
Jelgavas volejbolistēm – Latvijas čempionāta sudrabs (FOTO)

Jelgavas Sporta hallē 12. aprīļa vakarā ap 200 skatītāju klātbūtnē tika izspēlēts Baltijas līgas Latvijas čempionāta otrais fināla mačs volejbolā sievietēm starp VK “Jelgava” un SK “Babīte” komandām. Iepriekš izbraukumā piekāpušās ar 1:3, jelgavnieces arī šoreiz atzina sāncenšu pārākumu un nopelnīja vicečempionu kausu.

“Pretinieces bija labākas visos elementos,” bija spiests atzīt VK “Jelgava” galvenais treneris Jānis Leitis, kas savējo uzmundrināšanai un pretinieču izsišanai no ritma bija izmantojis gan visus pusminūtes pārtraukumus, gan iespējamās spēlētāju maiņas.

Lai arī ikvienā no trim setiem jelgavnieces spēja izlīdzināt rezultātu un brīžam izvirzīties arī vadībā, tomēr pret viešņu krietni agresīvāko uzbrukumu līdz galam noturēties neizdevās. Rezultāts pa setiem 20:25, 21:25 un 17:25. Pa 11 un 10 punktiem guva Linda Liniņa un Līva Sola, astoņi Janas Leites, septiņi Simonas Rozītes, seši Kristīnes Dzierkales kontā, savu artavu pievienoja Jana Bērziņa, Krista Mihelsone, Evija Spalva, Mairita Baltiņa un libero Madara Nemme.

Daudzie līdzjutēji, neraugoties uz iznākumu, ar aplausiem novērtēja gan spēlētāju centienus laukumā, gan ne tik veiksmīgās sezonas izskaņā iegūto vicečempionu kausu, kas pēc pērngada bronzas medaļām ir arī pakāpiens uz augšu.


Foto: Ruslans Antropovs