ZZ.lv ARHĪVS

Notiks ikgadējā medicīnas darbinieku konference

zz.lv

2018. gada 16. aprīlis 10:57

412
Notiks ikgadējā medicīnas darbinieku konference

SIA “Jelgavas poliklīnika” aicina uz ikgadējo medicīnas darbinieku starpdisciplināro konferenci, kas jau ir kļuvusi par tradīciju. Šogad konference risināsies 17. maijā Jelgavas pašvaldības ie­stādes “Zemgales reģionālais Kompetenču attīstības centrs” telpās, Jelgavā, Svētes ielā 33. Konferences sākums pulksten 9, dalībnieku reģistrācija – no pulksten 8, informē Gunta Arnīte, SIA “Jelgavas poliklīnika” valdes locekle. Konferences laikā būs iespēja apmeklēt arī farmakoloģisko firmu informācijas stendus un iepazīties ar farmācijas jaunumiem.

Šī gada konferences tēma ir antikoagulantu terapija, to indikācijas, mērķi, īpatnības. Konferences mērķis ir parādīt, ka antikoagulantu lietošana ir multidisciplinārs jautājums, ar ko saskaras vairāku specialitāšu ārsti.

Konferencē uzstāsies Paula Stradiņa slimnīcas kardiologi profesors Oskars Kalējs, Dr. Aija Mača, ginekoloģe Zane Krastiņa, nefrologs Māris Pļaviņš, kā arī Austrumu slimnīcas neiroloģe Ilga Ķikule; klīniskos gadījumus prezentēs Jelgavas poliklīnikas kardioloģe Marina Kovaļova.

Uz konferenci aicināti Jelgavas pilsētas un novada visu specialitāšu ārsti, ārsta palīgi, feldšeri un medicīnas māsas, kā arī kolēģi no Bauskas un Dobeles novada. Būs iespēja reģistrēties elektroniski Jelgavas poliklīnikas mājaslapā. Konferences dalībnieki saņems kredītpunktus resertifikācijai. Dalība konferencē ir bezmaksas.


Foto: Raitis Puriņš