ZZ.lv ARHĪVS

Notiks Uzņēmēju dienas Zemgalē

zz.lv

2018. gada 9. aprīlis 10:58

352
Notiks Uzņēmēju dienas Zemgalē

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavas pašvaldību un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju aicina uzņēmējus piedalīties izstādē “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018”. Izstāde Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) notiks 27. un 28. aprīlī.

Pasākumu ik gadu apmeklē aptuveni 10 000 interesentu. Uzņēmēju dienas Zemgalē notiks jau piekto reizi, un izstādē paredzēta plaša programma – biznesa forums, kontaktbirža, amatnieku un mājražotāju gadatirgus, kā arī daudzveidīga kultūras programma un kustības “Latvijas labums” aktivitātes. Šogad izstādē īpašs uzsvars tiks likts uz nākotnes darbinieku iespējām, tāpēc uzņēmēji aicināti sevi prezentēt kā kompetentus un zinošus darba devējus, informē pašvaldība.

Plānots, ka pasākums notiks gan iekštelpās, gan arī ārpusē pie ZOC. Uzņēmēji pasākumam var pieteikties un informāciju par izmaksām, telpu plānojumu saņemt elektroniski, rakstot pa e-pastu ilze.brice@chamber.lv vai zvanot pa tālruni 29141693. Uzņēmēju pieteikumi tiek gaidīti līdz aprīļa vidum. Pasākuma organizatori norāda, ka jau šobrīd ir vērojama liela uzņēmēju aktivitāte, tāpēc aicina uzņēmējus pieteikšanos neatstāt uz pēdējo brīdi.


Foto: Raitis Puriņš