ZZ.lv ARHĪVS

VK “Ozolnieki” vīriem pirmās divīzijas sudrabs (FOTO)

Maija Laizāne

2018. gada 26. marts 17:43

8134
VK “Ozolnieki” vīriem pirmās divīzijas sudrabs (FOTO)

VK “Ozolnieki” komandai Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas finālā piecu setu spēlē (17:25, 25:22, 25:18, 18:25, 9:15) tomēr neizdevās pārspēt VK “Ventspils” vienību. Čempioni tādējādi visu sezonu noslēdza bez zaudējumiem, bet “ozīšiem” tika sudraba medaļas un vicečempionu kauss.

Turnīra “četru fināls” norisinājās aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī. Pusfināla spēlē ozolnieku pretinieki bija divreiz regulārajā turnīrā pieveiktā “RTU” vienība, kas arī šoreiz neradīja problēmas. Finālā toties pretī stājās līdz šim nepārspētie ventspilnieki ar “septīto spēlētāju”, kā mēdz dēvēt līdzjutējus, tribīnēs.

Ozolnieku komandas galvenais treneris Guntis Atars atzīst, ka arī zāles skaļais atbalsts vairojis finālspēles spriedzi, ko piektajā setā vairs nav izdevies izturēt. “Centās jau puiši un cīnījās, bet izšķirošos brīžos roka nodrebēja un kļūdījāmies pat pamatelementos – servē un serves uzņemšanā.”

Rezultatīvākie Ozolnieku komandā ar vairāk par 10 punktiem statistikā bija Emīls Elksnītis (17) un Toms Benjavs (13), bet par finālmača labāko spēlētāju tika atzīts cēlājs Kristers Niks Ērglis.



Foto: Kārlis Karčevskis, http://ozi-volejbols.lv/