ZZ.lv ARHĪVS

Jaunais teātris fantazēs kopā ar mazajiem jelgavniekiem

zz.lv

2018. gada 5. marts 16:30

74
Jaunais teātris fantazēs kopā ar mazajiem jelgavniekiem

Jelgavas Jaunais teātris jau ceturto gadu savā mājvietā kultūras namā “Rota” aicina uz Starptautiskajai teātra dienai veltītu bērnu pasākumu.

18. martā pulksten 11 un 14 mazos jelgavniekus gaidīs “Teātra pasaule”, lai mācītos un izklaidētos. Šogad teātra aktieri aicinās bērnus atklāt pasauli no jauna caur fantāziju. Kopā ar kolorītajiem varoņiem – bērnu vienaudžiem Evu, Dinu, Miju, Tomu un Roli – skatītājiem tiks dota iespēja doties jautrā piedzīvojumā ar spēlēm un rotaļām.

Izrādes mazie varoņi, kas tikko atceļojuši no Jelgavas ledus skulptūru festivāla bērnu rīta, arī teātra dienā parādīs skatītājiem ceļu no garlaicības uz radošumu. Kā ik gadu, Jelgavas Jaunais teātris piedāvās bērniem un viņu vecākiem izrādi un attīstošas radošās darbnīcas, pēc kurām pasākuma dalībnieki saņems diplomu par teātra pasaules iepazīšanu un citas interesantas balvas. “Kopā ar mazajiem fantazētājiem deviņdesmit minūšu garajā programmā bērni ar vecākiem noskaidros, ka garlaicība nav nekas cits kā vien iedvesmas avots jautrai fantāzijai un aizraujošiem izgudrojumiem,” sola teātris.


Publicitātes foto