ZZ.lv ARHĪVS

Ar divām uzvarām neizdodas sasmelt izlieto (FOTO)

Maija Laizāne

2018. gada 1. marts 09:40

1347
Ar divām uzvarām neizdodas sasmelt izlieto (FOTO)

Ar divām uzvarām aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavas Sporta hallē bija par maz, lai VK “Jelgava” volejbolistes Baltijas līgas regulārajā turnīrā pakāptos uz astoto pozīciju un iekļūtu izslēgšanas kārtā.

“Aizvadījām vienas no labākajām, ja ne pašas labākās šīs sezonas spēles,” atzīst komandas galvenais treneris Jānis Leitis, piebilstot, ka motivāciju devusi gan vēl nezaudētā cerība par iekļūšanu ”pleiofos”, gan atbalsts no līdzjutējiem, kuriem pirmajā dienā pievienojās pilsētas basketbola čempionāta dalībnieki, bet otrajā – florbolisti, kuru spēle bija paredzēta tūlīt pēc dāmu volejbola. Jelgavnieču tiešās konkurentes cīņā par astoņnieku bija Daugavpils “MiLATss” volejbolistes, ko pirmās dienas spēlē sīvā cīņā izdevās pieveikt trijos setos – 25:23, 28:26 un 25:21.

Objektīvi spēcīgākas bija svētdienas pretinieces no tabulas ceturtās ailes “Jonava KKSC”, un pirmajā setā mājinieces gandrīz vai bija gatavas to respektēt (17:25). Tomēr otrajā izdevās “ieķerties” un noturēt arī galotni (29:27), nostiprinot pārliecību diviem nākamajiem cēlieniem, kas noslēdzās ar 25:22 un 25:20 mājinieču labā.

“Šoreiz spēle izdevās atbilstoši mūsu sauklim “kopā!”, ar kuru vienmēr ejam laukumā,” priecājās jelgavnieču kapteine un uzbrukuma līdere Linda Liniņa. “Tagad jāgaida, kā veiksies daugavpilietēm pret “RSU/MVS” Rīgā. Nav jau labi priecāties par citu neveiksmi, bet pirmo setu viņas zaudējušas,” tikko bija uzzinājusi Linda. Diemžēl nākamie trīs seti noslēdzās par labu daugavpilietēm, un jelgavniecēm Baltijas sezona galā.


Foto: Raitis Puriņš