ZZ.lv ARHĪVS

"Jelgavas" futbola komandas rindās atgriežas japānis Nakano

LETA

2018. gada 22. februāris 18:14

102
"Jelgavas" futbola komandas rindās atgriežas japānis Nakano

"SynoTip" Latvijas futbola virslīgas vienība "Jelgava" noslēgusi līgumu ar japāni Rjotaro Nakano, kurš komandā atgriezies pēc gada prombūtnes.

2016. gadā japānim bija 33 spēles "Jelgavas" rindās, kurās izdevās gūt divus vārtus, kā arī viņš palīdzēja vienībai sasniegt UEFA Eiropas līgas trešo kvalifikācijas kārtu un izcīnīt otro vietu Latvijas čempionātā un iegūt valsts kausu.

Pirms iepriekšējās sezonas Nakano pārgāja uz Taizemes "Chonburi", kļūstot par dārgāko futbolistu, ko "Jelgava" jebkad ir pārdevusi.

Nakano trīs gadus bija pavadījis arī citā Latvijas komandā "Daugavpils". Pirms Latvijas viņš spēlēja Vācijas piektajā un Polijas otrajā līgā.

Iepriekšējās sezonas pirmajos trīs apļos pieticīgie rezultāti liedza "Jelgavas" komandai pacelties augstāk par sesto vietu kopvērtējuma tabulā. Šajā ziemā "Jelgavas" komandu atstājuši liela daļa līdzšinējo līderu.

Tāpat jelgavnieki nepārvarēja Latvijas kausa ceturtdaļfinālu, līdz ar to četrkārtējā Latvijas kausa ieguvēja un 2016. gada vicečempione "Jelgava" nākamsezon nespēlēs eirokausos.


Foto: fkjelgava.lv