ZZ.lv ARHĪVS

Pasniegs uzņēmēju gada balvu

Agnese Leiburga

2018. gada 8. februāris 10:45

204
Pasniegs uzņēmēju gada balvu

Lai veicinātu novada uzņēmēju atpazīstamību un popularizētu labas uzņēmējdarbības prakses piemērus, Jelgavas novada dome atbalstījusi ideju arī šogad organizēt konkursu “Jelgavas novada uzņēmēju gada balva”. Ikviens novada iedzīvotājs no 1. marta līdz 6. aprīlim aicināts pieteikt savu favorītu – pakalpojuma sniedzēju un uzņēmumu, kas izpelnījies simpātijas un atzinību, mudina pašvaldības pārstāve Enija Kreicberga-Kapša.

No 1. marta līdz 6. aprīlim novada uzņēmēji, iedzīvotāji un pagastu pārvaldes var izvirzīt savus kandidātus konkursam balvas saņemšanai.

Speciāli konkursam izstrādātā pieteikuma anketa novada mājaslapā būs pieejama no 1. marta.  Arī šoreiz tā lejupielādējama, aizpildāma un iesniedzama gan klātienē tuvākajā pagasta pārvaldē, Jelgavas novada Attīstības nodaļā (Lielajā ielā 5/7) vai pašvaldības centrālās administrācijas ēkā (Jelgavā, Pasta ielā 37), gan elektroniski, aizpildot pieteikuma formu novada mājaslapā.

Konkursam var pieteikt Jelgavas novadā esošas komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kas veic saimniecisko darbību novada teritorijā, neatkarīgi no to juridiskā statusa un darbības nozares. Tāpat var tikt pieteikti komersanti, lauksaimnieciskās ražošanas un citu aroddarbību veicēji – fiziskās personas, kas reģistrējuši un veic saimniecisko darbību Jelgavas novadā. Tiesa gan, iepriekšējo trīs gadu attiecīgās nominācijas uzvarētājs nedrīkst piedalīties konkursā nominācijā, kurā saņemts apbalvojums.

Uzvarētāji visās nominācijās tiks godināti Jelgavas novada svētkos priekšsēdētāja pieņemšanā 18. maijā.


Attēls: Jelgavas novada pašvaldība