ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas novada mazpulcēni tiksies ar domes pārstāvjiem un uzņēmējiem

LETA

2018. gada 30. janvāris 12:10

227
Jelgavas novada mazpulcēni tiksies ar domes pārstāvjiem un uzņēmējiem

Ceturtdien, 1. februārī, pulksten 10 Jelgavas novada domē plānota Jelgavas novada mazpulcēnu tikšanās ar domes pārstāvjiem un uzņēmējiem, aģentūru LETA informēja biedrības "Latvijas mazpulki" pārstāve Elīna Jogure.

Tikšanās mērķis ir veicināt dialogu starp jauniešiem un lēmumu pieņēmējiem novada domē, uzņēmējiem un par jaunatnes jomu atbildīgajiem, lai jaunieši labāk izprastu uzņēmējdarbības nozīmi novadu izaugsmē un kopīgās diskusijās domātu, kā iedvesmot jauniešus dzīvot savā novadā un pievērsties uzņēmējdarbībai, skaidroja Jogure.

Tikšanās notiks projektā "Jaunie novada saimnieki".

Kā atzina Jogure, jaunieši diskusijām ir īpaši gatavojušies – viesojušies pie sava novada uzņēmējiem, lai noskaidrotu, kādas prasmes ir nepieciešamas, lai kļūtu par uzņēmēju, un kāpēc svarīgi veidot uzņēmumus un saimniecības tieši laukos.

Diskusiju rezultātā tiek sagaidītas atziņas un ierosinājumi, kas noderēs turpmākai mazpulku, vietējo uzņēmēju un novada pārvaldes sadarbībai gan vietējā līmenī, gan citos Latvijas novados.

Diskusiju cikls "Sava novada saimnieki" notiks astoņos Latvijas novados. Visi diskusiju dalībnieki tiks aicināti uz projekta noslēguma konferenci, kas februārī notiks Rīgā.


Foto: no “Maxima Latvija” arhīva