ZZ.lv ARHĪVS

"Jelgavas" futbolisti pārbaudes spēlē piekāpjas Lietuvas trešajai spēcīgākajai vienībai

LETA

2018. gada 20. janvāris 21:07

165
"Jelgavas" futbolisti pārbaudes spēlē piekāpjas Lietuvas trešajai spēcīgākajai vienībai

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komanda "Jelgava" sestdien savā pirmajā pirmssezonas pārbaudes spēlē piekāpās pagājušās sezonas Lietuvas trešajai spēcīgākajai vienībai "Trakai".

Jelgavnieki spēlē Viļņā piedzīvoja neveiksmi ar rezultātu 0:2 (0:1). Pirmie vārti tika ielaisti pirmā puslaika vidū, bet otro reizi pretinieki spēles beigu daļā izcēlās pretuzbrukumā.

Šajā mačā "Jelgavai" nelielu savainojumu dēļ nepiedalījās Artis Lazdiņš, Andrejs Kiriļins un Marks Kurtišs. Zīmīgi, ka "Trakai" sastāvā ir 2008. gada Eiropas čempionāta bronzas ieguvējs un kādreiz Liverpūles "Everton" vienību pārstāvējušais Dinijars Biļaļetdinovs.

Ar šo spēli "Jelgava" uzsākusi divu mēnešu garu pārbaudes spēļu ciklu, kas noslēgsies ar trim cīņām jaunizveidotajā virslīgas kausā. Starpsezonā "Jelgavas" galveno komandu skārušas ievērojamas spēlētāju un administrācijas sastāva izmaiņas, sastāvu pametot vairākiem kluba vēsturē ļoti nozīmīgiem futbolistiem, bet viņu vietā nākot Liepājas futbola audzēkņiem Andrim Krušatinam un Markam Kurtišam. Tiek baumots, ka "Jelgavas" sastāvu varētu papildināt arī vairāki līdzšinējie "Ventspils" futbolisti. Tāpat vienība pagarinājusi sadarbību ar pieredzējušiem Arti Lazdiņu, Maksimu Rafaļski un Alanu Siņeļņikovu. "Jelgavas" futbola klubā paliks arī Valērijs Redjko.

Nākamajā pārbaudes spēlē "Jelgavai" pēc nedēļas ieplānots spēkoties ar Lietuvas ceturto spēcīgāko vienību "Jonava".


Foto: no arhīva