ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas poliklīnikā pēc remonta maina nodaļu izvietojumu

Agnese Leiburga

2017. gada 17. decembris 09:00

1194
Jelgavas poliklīnikā pēc remonta maina nodaļu izvietojumu

Šonedēļ Jelgavas poliklīnikā citās telpās ievācas Estētikas nodaļa – tā tagad atradīsies nevis trešajā stāvā kā līdz šim, bet gan ceturtajā, līdz ar to masāžas, podologu un kosmetologu pakalpojumi turpmāk būs pieejami poliklīnikas vecās ēkas ceturtā stāva izremontētajās telpās, stāsta poliklīnikas vadītāja Gunta Arnīte.

Tāpat, tuvojoties telpu nomas līguma termiņa beigām, Sieviešu konsultāciju nodaļa no Raiņa ielas tiks pārcelta uz poliklīnikas trešo stāvu iepriekšējās Estētikas nodaļas telpās.

Oktobra vidū pabeigts remontēt telpas jaunā korpusa pirmajā stāvā, kur pašlaik atrodas dienas stacionārs un procedūru kabinets, arī garderobe ir pārcelta blakus procedūru kabinetam, lai atslogotu koridoru pie reģistratūras un kasēm. Tā iegūta plašāka uzgaidāmā telpa pacientiem reģistratūrā.

Pašlaik noslēgumam tuvojas remonts vecā korpusa ceturtajā stāvā, kur pārcelsies ne tikai Estētikas nodaļas speciālisti, bet tur darbosies arī endoskopijas kabinets. Fizikālās medicīnas kabinets, kas atrodas turpat, savu atrašanās vietu nemainīs.

Domājot par darbu pēc remontu noslēguma, poliklīnikas vadītāja atzīst: “Nākamā gada prioritāte ir medicīnas personāla atalgojuma jautājums un daļēja fiziski un morāli nokalpojušās aparatūras nomaiņa. Izstrādes stadijā ir arī jauni pakalpojumi. Un, protams, strādāsim ar e-veselību.”


Foto: no arhīva