ZZ.lv ARHĪVS

Aicina uz labdarības hokeja spēli

zz.lv

2017. gada 11. decembris 12:12

140
Aicina uz labdarības hokeja spēli

16. decembrī pulksten 15.30 Jelgavas Ledus hallē notiks labdarības pasākums – hokeja spēle “Uzbur svētku prieku”, kuru aizvadīs HK “Zemgale/LLU” un Jelgavas Ledus sporta skolas (JLSS) apvienotā komanda pret Zemgales Amatieru hokeja līgas (ZAHL) izlases komandu. Ieeja spēlē par ziedojumiem.

Līdztekus ziedojumiem ikviens pasākuma apmeklētājs ir aicināts sarūpēt dāvaniņu, kas uzburtu svētku sajūtu maznodrošinātajām ģimenēm. Visi saziedotie līdzekļi un sarūpētās paciņas tiks nogādātas Jelgavas maznodrošinātajām ģimenēm.

Spēles starplaikos skatītājus sagaida muzikāli priekšnesumi, dažādi konkursi uz ledus, bērnu izklaides, kā arī daiļslidošanas un sinhronās slidošanas paraugdemonstrējumi.

Jelgavas Ledus sporta skolas direktors Aivars Zeltiņš: “Nu jau par tradīciju ir kļuvis, ka ik gadu īsi pirms Ziemassvētkiem aicinām uz labdarības spēli hokejā. Šogad gan mazi, gan lieli hokejisti aicina baudīt pozitīvas emocijas uz ledus hokeja spēlē, daiļslidošanas priekšnesumus un citas aktivitātes, lai radītu prieku tiem, kuriem ikdienā tā ir mazāk nekā citiem. Ikviens, nākot uz pasākumu, aicināts ziedot Jelgavas maznodrošinātajām ģimenēm pārtikas kastīšu iegādei!”

Zemgales Amatieru hokeja līgas organizatoru komitejas vadītājs un galvenais tiesnesis Visvaldis Danenbergs: “Ziedojot kaut mazumiņu, jums būs iespēja vērot draudzības spēli hokejā, kur uz ledus pretim HK “Zemgales/LLU” komandas hokejistiem un Jelgavas Ledus sporta skolas audzēkņiem stāsies ZAHL hokejisti. Neizpaliks arī priekšnesumi un atrakcijas. Savāktie līdzekļi tiks izlietoti, lai sniegtu atbalstu maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem. Mēs būsim ļoti pateicīgi ikvienam atbalstītājam, kas palīdzēs dāvāt svētkus šiem bērniem un viņu ģimenēm, lai arī viņi, neskatoties uz sarežģījumiem, spētu sajust šo labestības, mīlestības, sirds siltuma un brīnumu laiku.”

Vislielākā nozīme ir labajām domām, sirds siltumam un vēlmei iepriecināt. Lielo dāvanu maisu atbalstītāji aicināti piepildīt ar rīsiem, miltiem un citiem noderīgiem pārtikas produktiem un našķiem. Paciņu gādātāji aicināti tās nesaiņot dāvanu papīros, bet ievietot dāvanu maisiņos vai kastēs, lai tās var ērti sagrupēt.