ZZ.lv ARHĪVS

Ģimenē ienāk dvīņu meitiņas (FOTO)

Santa Logina

2017. gada 3. decembris 21:56

7756
Ģimenē ienāk dvīņu meitiņas (FOTO)

Nedēļā no 15. līdz 21. novembrim Jelgavas slimnīcā pasaulē nākuši 14 bērniņi – piecas meitiņas un deviņi puisīši. Tikpat mazuļu piedzimuši arī nedēļā līdz 28. novembrim – astoņas meitiņas un seši puisīši.

Trešo bērniņu sagaidījuši Viktorija un Grigorijs Teterļevi. Viņu dēliņš, kam vārds vēl tiek domāts, piedzima pirmdien, 27. novembrī, pulksten 11.38. Puisītis pasaulē nāca 50 centimetru garš un 2940 gramu smags. Mazo brāli mājās tepat Jelgavā gaida 14 gadu vecais Timofejs un deviņgadīgā Glorija.

Otrais dēls ienācis Sandijas Antonijas un Jāņa Va­ļeikas ģimenē. Viņu Lauris piedzima 28. novembra vakarā ap 22, lielajā brīdī esot 50 centimetru garš un 3300 gramu smags. Puisīša šūpulis kārts Jaunsvirlaukas pagastā, kur brālīti auklēt palīdzēs trīsgadīgais Artūrs.

Par vēl vienu atvasīti bagātāka kļuvusi Sanitas un Aivara Brokānu ģimene. Mazais Eduards, kurš nesīs no tēta dzimtas nākušu vārdiņu, pasauli ieraudzīja 28. novembra rītā pulksten 4.55 54 centimetrus garš un 3400 gramu smags. Mājās Jelgavā viņu gaida lielā māsa Kristiāna, kurai ir četri gadi, un divarpus gadu vecais brālis Ernests.

Par uzreiz divām meitiņām bagātāka kļuvusi jelgavnieku Allas un Jura Jaževiču ģimene. Dvīņu māsiņas Katrīna un Patrīcija, kurām fotogrāfa kamerai vēl par agru pozēt, sevi pieteica 29. novembra rītā ap pulksten pusčetriem. Vecākā māsa Katrīna piedzima 48 centimetrus gara, jaunākā Patrīcija – par centimetru īsāka. Svars abām meitiņām piedzimstot bija vienāds – 2330 gramu. Par mazulītēm priecājas arī lielais brālis Viktors (18), māsa Eva (14) un jaunākais brālis Ervīns (3).


Foto: Raitis Puriņš