ZZ.lv ARHĪVS

Par īpašiem nopelniem Jelgavas novadā apbalvos piecus novadniekus

zz.lv

2017. gada 27. oktobris 10:13

1148
Par īpašiem nopelniem Jelgavas novadā apbalvos piecus novadniekus

Jelgavas novada pašvaldības Goda diplomus un Atzinības rakstus nolemts piešķirt pieciem novadniekiem, informē pašvaldība. Godināmie cilvēki saņems arī vārpiņas formā veidotu piespraudi – simbolisku novada ģerboņa daļu.

Novada domes augstākie apbalvojumi tiek piešķirti par īpašiem sasniegumiem un nopelniem kādā jomā. Tāpat kā iepriekš, arī šogad apbalvojamos varēja izvirzīt ikviens iedzīvotājs kopā ar domubiedru grupu – ne mazāk par pieciem cilvēkiem.

Goda diplomu nolemts piešķirt Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas direktorei Lilitai Leoho par ilggadēju un mērķtiecīgu ieguldījumu izglītības sistēmas attīstībā Jelgavas novadā; diriģentei Zitai Kurševai par nozīmīgu un spilgtu radošo devumu koru mākslas attīstībā un Jelgavas novada popularizēšanā; Jaunsvirlaukas pagasta SIA “Cīruļi” valdes loceklim Arvīdam Tukulim par nozīmīgu ieguldījumu lauksaimniecības nozares un uzņēmējdarbības attīstībā Jelgavas novadā.

Savukārt Atzinības rakstu saņems Šķibes pamatskolas skolotāja Olga Rožko un Kalnciema pagasta vidusskolas direktore Anita Klupša par nozīmīgu ieguldījumu izglītības darbā un nopelniem starpkultūru dialoga veicināšanā Jelgavas novadā.

Goda diploma saņēmējiem pasniedz apzeltītas sudraba vārpiņas piespraudi, savukārt Atzinības raksta saņēmēji saņem sudraba vārpiņas piespraudi. Tā simbolizē apliecinājumu nozīmīgam ieguldījumam ar lauksaimniecību kā prioritāti saistītā novada attīstībā. Pieņemšanā pie novada domes priekšsēdētāja Ziedoņa Caunes paredzēta 16. novembrī pulksten 16 Līvbērzes Kultūras namā.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība