ZZ.lv ARHĪVS

“Ozīši” piekāpjas Nacionālās līgas līderiem (FOTO)

Maija Laizāne

2017. gada 22. oktobris 21:24

4689
“Ozīši” piekāpjas Nacionālās līgas līderiem (FOTO)

VK “Ozolnieki” Nacionālās līgas 1. divīzijas komanda pēc divām izbraukuma spēlēm pret “Lokomotīvi” Rīgā un “Cēsīm”, ko piecos setos izdevās noslēgt savā labā, atrādījās saviem līdzjutējiem mačā pret VK “Ventspils”.

Atbalstītāju Ozolnieku Sporta nama zālē netrūka, tāpat kā uzmundrinājumu “ozīšiem”. Tomēr ar tiem šoreiz izrādījās par maz, lai pieveiktu līgas pērnās sezonas čempionus ventspilniekus, un nācās samierināties ar vienu uzvarētu setu (1:3). “Netikām galā ar pretinieku galveno uzbrukuma spēlētāju,” atzina komandas galvenais treneris Guntis Atars. Tas bija vienu sezonu arī Ozolnieku “Schenker” līgas komandā manītais Kristaps Šepte, kas ventspilnieku labā guva 31 punktu. No mājinieku uzbrukuma līderiem savukārt 20 epizodes rezultatīvi noslēdza Edgars Jusis, 12 punktu Naura Polīša kontā.

Kopumā tomēr komandas sniegumu treneris vērtē pozitīvi un sezonas sākumu – par cerīgu. “Vienībā esam iesaistījuši vairākus Rīgas Volejbola skolas audzēkņus, puikām ir, kur augt, un līdz pavasarim pievilksim tuvāk arī līderiem,” pārliecināts G.Atars.



Foto: Kārlis Karčevskis