ZZ.lv ARHĪVS

Amatu atstās Jelgavas novada pašvaldības policijas vadītājs Haralds Dauginovičs

zz.lv

2017. gada 19. oktobris 12:58

1289
Amatu atstās Jelgavas novada pašvaldības policijas vadītājs Haralds Dauginovičs

Pēc Jelgavas novada Pašvaldības policijas vadītāja Haralda Dauginoviča atlūguma saņemšanas 18. oktobra finanšu komitejas sēdē izskatīts un uz domes sēdi virzīts lēmums par viņa atbrīvošanu no amata, informē Jelgavas novada pašvaldība.

H.Dauginovičs lūdz sevi atbrīvot no darba ar 25. oktobri. Līdz brīdim, kad konkursa kārtībā būs izvēlēts jauns policijas priekšnieks, pašvaldības policijas vadītāja pienākumus pildīs pašreizējā Jelgavas novada pašvaldības policijas vecākā inspektore Inese Tarvida.

Kā informē pašvaldībā, H.Dauginovičs nolēmis amatu atstāt, dodot vietu jaunākiem un azartiskākiem cilvēkiem. 

Jelgavas novada pašvaldībā par policijas vadītāju H.Dauginovičs sāka strādāt 2010. gadā. Viņš bijis priekšnieks Valsts policijas Dobeles pilsētas un rajona policijas pārvaldē, bet no 1994. gada līdz 2009. gadam vadīja Valsts policijas Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldi. 

Pieteikties pašvaldības policijas vadītāja amatam var līdz 27. oktobrim. Pretendentiem izvirzītas tādas prasības kā augstākā izglītība, vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā, vismaz trīs gadu pieredze policijas darbā, izpratne par pašvaldības policijas funkcijām un citas.

Pieteikuma vēstule un dokumenti iesniedzami personīgi Jelgavas novada pašvaldības Personāla nodaļā 208. kabinetā (2. stāvā), Pasta ielā 37, Jelgavā, vai sūtot pa pastu (Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001) vai uz e-pastu kristine.rengarte@jelgavasnovads.lv ar norādi “Konkursam uz Jelgavas novada pašvaldības policijas priekšnieka amatu”.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība