ZZ.lv ARHĪVS

LIAA Jelgavas biznesa inkubators aicina uz uzņēmēju iedvesmas pasākumu “Lūst vai plīst”

zz.lv

2017. gada 6. oktobris 10:37

220
 LIAA Jelgavas biznesa inkubators aicina uz uzņēmēju  iedvesmas pasākumu “Lūst vai plīst”

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Jelgavas biznesa inkubatorā 13. oktobrī notiks pasākums “Lūst vai plīst”, kurā trīs uzņēmēji dalīsies katrs ar savu pieredzes stāstu uzņēmējdarbībā – veiksmes vai neveiksmes piemēru, informē Jelgavas biznesa inkubatora projektu vadītāja Renāte Bērante. Katra stāstītāja uzdevums būs parādīt savas pieredzes ieguvumus un dalīties ar tiem, iedvesmojot un iedrošinot nebaidīties attīstīt biznesa idejas un piedzīvot, lai tur lūst vai plīst.

Pasākumā ar savu stāstu dalīsies “Miķeļa alus darītavas” vadītājs Ivars Krūmiņš, kurš kopīgi ar alus darītavas dibinātāju Latvijā atpazīstamo hokejistu Miķeli Rēdlihu radījuši dabisku alu bez liekām piedevām. Ar abstrakto mīlestības mākslu iepazīstinās un to, kā izdevies ideju pārvērst produktā, stāstīs Elīna Vaivode, uzņēmuma “Allure Art” radītāja, LIAA Radošo industriju inkubatora dalībniece. Uzņēmējus domāt plašāk rosinās kalnu ultramaratonists Mārtiņš Zvīdriņš, kurš radījis profesiju pats sev un plašāk pazīstams kā “mākoņskrējējs” jeb “sajūtu inženieris”.

“Atvērta un atklāta vide ir viens no priekšnoteikumiem, veidojot uzņēmēju kopienu mūsu biznesa inkubatorā. Vēlamies, lai uzņēmēji justos ērti, runājot par saviem izaicinājumiem vai pieļautajām kļūdām. Iedvesmu var radīt ne tikai veiksmes stāsti, bet arī tie stāsti, kas runā par grūtībām un smagi pieņemtiem lēmumiem. Ceram, šis pasākums uzņēmējiem atklās, ka arī neveiksme var nest pienesumu uzņēmuma attīstībā un novirzīt biznesa ideju uz pareizā ceļa,” uzsver Ņikita Kazakevičs, LIAA Jelgavas biznesa inkubatora vadītājs.

Pasākums “Lūst vai plīst” notiks piektdien, 13. oktobrī, pulksten 16 LIAA Jelgavas biznesa inkubatorā, Peldu ielā 7 (5. stāvā), Jelgavā. Uz pasākumu aicināts ikviens interesents, iepriekš reģistrējoties mājaslapā www.liaa.gov.lv sadaļā “Pasākumi”.

LIAA biznesa inkubatori tiek finansēti projektā ERAF “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators”.