ZZ.lv ARHĪVS

Nākotnē Jaunrasu mājās netālu no Staļģenes varētu ne tikai audzēt un pārstrādāt tomātus, bet arī uzņemt tūristus

Santa Logina

2017. gada 31. augusts 11:17

5754
Nākotnē Jaunrasu mājās netālu no Staļģenes varētu ne tikai audzēt un pārstrādāt tomātus, bet arī uzņemt tūristus

“Tomātus esam audzējuši vienmēr. Tie arī vienmēr paliek pāri, un tad domājam, ko ar tiem iesākt. Bērni kečupu ēd bieži, ar dažādiem ēdieniem. Tad nu meklēju recepti – viena garšoja, cita negaršoja. Esmu atradusi un trīs gadu laikā uzlabojusi tādu, ko viņi ēd arī tāpat uz maizītes,” stāsta Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagasta Jaunrasu māju saimniece Inese Saulāja, kuras “Superdentes kečupu” nu jau gadu kā var novērtēt ne vien ģimene un radi, bet arī plašāks interesentu loks.


Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 31. augusta “Zemgales Ziņās”