ZZ.lv ARHĪVS

SIA “Linas agro” uzsāk graudu pieņemšanu Skrundā

zz.lv

2017. gada 15. augusts 11:25

466
SIA “Linas agro” uzsāk graudu pieņemšanu Skrundā

Paplašinot savu darbību Latvijā un graudu pieņemšanas punktu tīklu, šogad SIA “Linas agro” atvēris graudu pieņemšanas punktu Skrundā, Klusajā ielā 20, informē uzņēmuma pārstāve Ineta Laiviņa.

Kā norāda uzņēmuma vadītājs Armands Raguckis, uzņēmums vienmēr ir domājis par iespējām kļūt vieglāk pieejamam Latvijas saimniecībām, kuras nodarbojas ar graudkopību. Uzņēmums ir ieinteresēts sadarbībā ne tikai ar liela apjoma piegādātājiem, bet arī ar mazākiem graudu audzētājiem. Turpmāk Skrundas un tās tuvākās apkaimes saimniecībām būs iespēja nodot izaudzētos graudus tuvāk saimniecībām, kas sniegs iespēju ietaupīt līdzekļus, organizējot saražotās produkcijas loģistiku.

Ieguldījumu graudkopības nozarē Skrundas apkaimē sniegs arī graudu pieņemšanas punktā nodrošinātie graudu kaltēšanas pakalpojumi.

Skrundas graudu pieņemšanas punkts darbu uzsāka 10. augustā. Ikviens Skrundas apkaimes graudkopības uzņēmums jau tagad tiek aicināts iepazīties ar “Linas agro” piedāvājumu mājaslapā www.rapsim.lv vai zvanot uz uzņēmumu.

SIA “Linas agro” ir pirms 25 gadiem dibinātā starptautiskā uzņēmuma UAB “Linas Agro Group” meitas uzņēmums, kurš Latvijā darbojas kopš 2003. gada. Galvenais uzņēmuma darbības virziens ir augu aizsardzības līdzekļu, minerālmēslu un sēklas materiāla tirdzniecība, ka arī graudu, eļļas sēklu iepirkšana un eksports. 2015./2016. gadā SIA “Linas agro” kopējais apgrozījums sasniedza 90,02 miljonus eiro.


Foto: no arhīva