ZZ.lv ARHĪVS

Notiks bezmaksas lekcijas, semināri un meistarklases veselības veicināšanai

Agnese Leiburga

2017. gada 11. augusts 07:44

163
Notiks bezmaksas lekcijas, semināri un meistarklases veselības veicināšanai

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) no augusta līdz decembrim aicina interesentus piedalīties bezmaksas aktivitātēs projektā “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā”, informē ZRKAC pārstāvis Zintis Buls.

Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Jelgavā, it īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajai vietējai sabiedrībai, no 2017. līdz 2019. gadam īstenojot darbību kompleksu iedzīvotāju veselības paradumu maiņai.

Projektā tiek komplektētas grupas semināru ciklam par veselīgu uzturu un ēšanas paradumu veidošanu “Ēd vesels!”. Tāpat grupas augustā komplektē sezonālajām meistarklasēm (vasara, rudens un ziema) “Veselīgs, pilnvērtīgs un ekonomisks uzturs vecumā 54+” un nodarbību cikliem topošajiem vecākiem par grūtniecības un dzemdību fiziskajiem un emocionālajiem aspektiem “Topošo vecāku skola” (pirmsdzemdību kursi), kā arī izglītojošā fizisko aktivitāšu programmā veselības profilaksei un darbspēju uzturēšanai “Strādā vesels!”, kurā notiks desmit vingrošanas nodarbības trenera fizioterapeita vadībā un divas nodarbības ārsta rehabilitologa vadībā.