ZZ.lv ARHĪVS

Miks Galvanovskis izdod jaunu singlu

zz.lv

2017. gada 1. augusts 11:42

580
Miks Galvanovskis izdod jaunu singlu

Deviņpadsmitgadīgais mūziķis Miks Galvanovskis izdevis savu jaunāko singlu “Man nevajag daudz” sadarbībā ar Kasparu Ansonu. “Dziesma ir par mīlestību. Par to, ka mums dažreiz šis viens cilvēks var nozīmēt pilnīgi visu. Tā ir veltīta manai draudzenei Martai Seržantei, kura jau otro reizi redzama dziesmas videoklipā un ar kuru iepazinos tieši pirms gada – manas debijas dziesmas “Pamosties vienam” videoklipa kastingā,” par jauno dziesmu teic tās izpildītājs.

Dziesmas videoklipu veidojis Artis Millers, tā tapšanu atbalstīja – “Džeka Riepas”.

Dziesma "Man nevajag daudz" ir Mika Galvanovska sestā izdotā dziesma. Savas muzikālās gaitas viņš uzsācis 2015. gada valsts svētkos, veltot dziesmu savai zemei – "Latvija", būdams solists, grupas "Ne citu rīt" sastāvā.

Savu solo karjeru sācis pagājušās vasaras nogalē ar singlu "Pamosties vienam", kas uzvarēja Radio SWH raidījumā "Priekšnams", kļūstot par mēneša favorītu un nokļūstot radio rotācijā. Turpinājumā sekoja eirovīzijas atlase jeb "Supernova", kur startēts ar dziesmu "Runaway". Pēc Eirovīzijas atlases sekoja sadarbība ar dziedātāju Patrisha, izdodot dziesmu "Sāpes nepāriet", kas aprīlī piedzīvoja savu pirmatskaņojumu. Šī gada maijā izskanēja arī Māmiņdienai veltīta dziesma – “Māmiņai”.