ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas novada atbalsta biedrība pasniegs balvas labākajiem absolventiem

zz.lv

2017. gada 9. jūnijs 10:53

1084
Jelgavas novada atbalsta biedrība pasniegs balvas labākajiem absolventiem

Turpinot pirms astoņiem gadiem uzsākto tradīciju godināt un sveikt uzcītīgākos un labākos, arī šī mācību gada noslēgumā Jelgavas novada atbalsta biedrība suminās un pasniegs balvas mērķtiecīgiem Jelgavas novada devīto un divpadsmito klašu absolventiem, informē biedrības valdes priekšsēdētājs Madars Lasmanis.

“Mēs varam lepoties ar to, ka mums aug tik zinoši un zinātkāri jaunieši. Apliecinājumu tam redzam jau astoto gadu, sveicot un godinot talantīgākos, čaklākos un mērķtiecīgākos jauniešus. Skolas absolvēšana ir tikai viens no pirmajiem, bet ļoti nozīmīgajiem soļiem. Novēlu ar tādu pašu sparu un neatlaidību tiekties uz labāko rezultātu, sasniegt augstākās virsotnes, uzkrāt vērtīgu pieredzi un nākotnē ieguldīt to Jelgavas novada attīstībā,” teic M.Lasmanis.

Šogad Jelgavas novada atbalsta biedrības apbalvojumus saņems Vineta Briede no Elejas vidusskolas, Alise Veide no Kalnciema vidusskolas, Kims Kļockins no Kalnciema pagasta vidusskolas, Jūlija Ņikitina no Līvbērzes vidusskolas, Samanta Ose no Vircavas vidusskolas, Margarēta Novika no Vircavas vidusskolas Platones filiāles, Krista Kristiāna Markeviča no Šķibes pamatskolas, Arta Vēja no Svētes pamatskolas, Diāna Zanda Šneidere no Vilces pamatskolas.

“Balva absolventiem tika izveidota, un visus šos gadus to ir iespēja pasniegt, pateicoties mūsu novada iedzīvotājiem, viņu iniciatīvai, atbalstam un uzņēmībai. Paldies uzņēmējiem SIA “Alfor, SIA “PATA”, “Ziedkalnes stropi”, SIA “LDM”, zemnieku saimniecībām “Austras” un “Tirgoņi”, Nataļjai Hahlovai un Evijai Lipšānei. Paldies ikvienam, kurš šo gadu laikā atbalstījis mūsu jauniešus un Jelgavas novada attīstību,” uzsver M.Lasmanis.

Katram laureātam tiek pasniegta vienreizēja naudas prēmija 150 eiro apmērā un galda medaļa. Pretendentus balvai var pieteikt skolu vadītāji, izvērtējot jauniešu sekmes, sabiedriskās aktivitātes un zinātniski pētniecisko darbību. Pieteikties var arī jaunieši paši, rakstot motivācijas vēstuli un sniedzot ziņas par savām sekmēm.


Foto: no Jelgavas novada atbalsta biedrības albuma