ZZ.lv ARHĪVS

Ralfs Nemiro: ““KPV LV” ir iebildumi pret novada tēriņiem iepirkumos”

Ralfs Nemiro: ““KPV LV” ir iebildumi pret novada tēriņiem iepirkumos”

Juristam ar vairāk nekā 12 gadu darba pieredzi Ralfam Nemiro pieder īpašums Valgundes pagastā, viņš tur ir arī deklarēts. Tas dod tiesības kandidēt vēlēšanās Jelgavas novadā, ko viņš dara pirmo reizi. Savu iesaistīšanos “KPV LV” (“Kam pieder valsts?”) viņš uztver kā darbošanos sabiedrības labā. Sabiedriskā kārtā viņš ir arī dibinājis biedrību “LMCA”, kas strādā pretvēža pētījumu jomā.  

– Vai esat agrākais lauku puika, ka tik droši startējat vēlēšanās Jelgavas novada pašvaldībā?
Es neesmu lauku puika. Piedzimu un izglītību ieguvu Rīgā, kur Ziepniekkalnā manai ģimenei pieder arī dzīvoklis. Darbs man kā juristam ir visā Latvijā. Valgundes lauku mājās esmu tāds kā nakts viesis, kas atbrauc tur darba dienas beigās atpūsties. 

– Tad jau jūs Jelgavas novadu pazīstat tikai deviņus gadus...
Nedomāju, ka deviņi gadi ir «tikai», bet, tiesa, Jelgavas novadā pastāvīgi dzīvot un strādāt man nav iznācis. Taču es vēlētos, lai manā CV būtu ieraksts, ka esmu izdarījis kādu labu darbu Jelgavas novadam. “KPV LV” sarakstā ir novadā pastāvīgi dzīvojošie vīri – Jurģis Mežainis, Aivars Geidāns, Aivars Krūmiņš un vairāki citi. Viņu uzņēmumi ir tieši saistīti ar novadu. Dažs ir ieguvis izglītību ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Visiem ir liela vēlēšanās darboties Jelgavas novada labā. Esam arī neapmierināti ar tagadējo valdīšanu novadā.


Foto: Raitis Puriņš. Visu interviju lasiet 1. jūnija “Zemgales Ziņās”